Egy alkalomra felesleges rúzst venni?
Figyelt kérdés
Láttam egy nagyon szép rúzst ami tökéletesen illene a ballagási ruhámhoz, de hétköznapra is viselhető.
Erről a színről lenne szó egyébként:
Anyu viszont lebeszélt, mivel szerinte egy alkalomhoz felesleges rúzst venni, használjam el előbb, ami otthon van. (2 piros, 1 rózsaszín)
Tényleg hülyeség lenne kiadni érte annyi pénzt?
2013. máj. 4. 12:02
1/4 anonim válasza:
nem. szerintem ez a hétköznapokban is teljesen hordható, szép színe van.
2/4 anonim válasza:
Máskor is lehet használni ezt a színt, nekem is van ilyenem. Lehet hogy majd veszel egy pólót, vagy bármilyen ruhát ami szintén illik hozzá, és akkor sajnálod hogy nem vetted meg..
3/4 anonim válasza:
Ha nem túl drága vedd meg, eggyel több kacat, már mit számít. Persze csak ha nem okoz gondot az ára.
4/4 anonim válasza:
Ez teljesen jól hordható a hétköznapokon is, nem csak egyszer használható. Én Halloweenre vettem fekete rúzst, na az egyszer használható, de 300 Ftnál többet nem adtam volna ki rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!