Hölgyek, Nektek is hamar lejön az Avonos szempillafesték?

Nekem SuperShock Max volt, az is ilyen volt. Azóta nem veszek Avonosat. Nagyon hamar be is száradnak. Azoknál már csak az Essence rosszabb, mindig pereg le. Múltkor a tesómat is megláttam, mintha behúztak volna neki, a szemei alatt tiszta fekete volt. Kifaggattam milyen spirálja van, hát naná, hogy Essence. Nekem is volt ugyanolyan, 2 használat után repült a kukába.
Max Factor spirálok nagyon jók, tudom ajánlani őket (most a Rossmannban akciósak lesznek, 1999 Ft darabja, máskor meg vagy 4500). Van egy közel 2 éves Max Factor False Lash Effect Fusion spirálom, az ég világon semmi baja sincs, pedig rengeteget használtam. Nem száradt be, nem potyog, most kezd csak kifogyni. 13,1 ml van benne, a többi spirálban általában 8-9, szóval azért is megéri. Ha még olcsóbbat keresel, akkor a sárga Lovely is jó.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!