Mi az arcradir?
Figyelt kérdés
Tudtok képeket mutatni? Leirás hogy mire jo meg mikor? Nameg valami más név ami felém használatosabb? Az AVON termékei között is van ilyen? ha igen linkeltek nekem egyet kérlek?2013. máj. 2. 19:20
1/2 anonim válasza:
Az arcradír eltávolítja az elhalt hámsejteket és szennyeződéseket a bőrről. Én este szoktam használni, szépen kitisztítja a bőrőm. Van kifejezzetten pattabnások, mitesszerek ellen, vagy olyan, ami csak simán tisztít.
Avonosat nem tudok lineklni, én a dm-ből szoktam venni, elég nagy a választék.
2/2 anonim válasza:
Eltávolítja az elhalt hámsejteket, szép sima lesz tőle a bőr. Pl nekem ilyen van: [link]
Heti egyszer ajánlott használni. Nem fontos venni, lehet bármilyen arclemosóba kristálycukrot is keverni, tök ugyanaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!