Spirált és tust használok, minden este lemosom, de nem jön le teljesen. Dörzsölöm dörzsölöm, de mégsem olyan a szemem, mint mielőtt kifestettem. Mit tehetnék? Ti hogy oldjátok meg ezt?
Én esténként fogok egy puha szivacsot, rakok rá egy kis BABAOLAJ-at, és azzal mosom le. Majd utána sima vizes szivaccsal. Aztán persze áttörlöm még száraz törölközővel,és teljesen lejön.
Árban nem sem olyan vészes a babaolaj, nem kell belőle sokat használni,és sokáig elég. Arról nem is beszélve, hogy a szempilláknak is különösen jót tesz, mivel nem szárítja ki, és hidratálja a bőrrel együtt. :)
ne dörzsöld azzal többet ártasz, mintha rajtahagynád....
látod, tökéletes példája annak, amikor a többezer ft-os cucc szarabb mint az olcsóbb :D
én szappant használok és vizet:D tökéletesen leszedi
ne dörzsöld!!! nagyon érzékeny a szemed körül a bőr, ha dörzsölöd, ráncosodni fogsz idő előtt
ha semmi sem segít, használj más fajta spirált-tust, ami nem vízálló (ez lehet a gond (?))
emellett próbáld ki azt is, hogy rárakod a korongra a lemosót, majd a korongot a szemedre, rajta hagyod egy kicsit (pár másodperc) hogy oldja a részecskéket, aztán próbáld meg leszedni a sminket (gyengéden!!!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!