Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mi az a Garnier BB krém?

Mi az a Garnier BB krém?

Figyelt kérdés

Olyan mint az alapozó?

Fiataloknak vagy idősebbeknek való?

2013. ápr. 28. 16:35
 1/4 anonim ***** válasza:

[link] Ezt olvasd el :)

"Azonnal tökéletes bőr - 24 órás hidratálás. Ragyogó bőrszín- sima bőrfelszín. Az apró ráncok és a bőr egyenetlenség elfedése, UVB védelem, 15-ös fényvédő faktorral. A természet bizonyított ereje a bőr ápolására. 20 és 40 év közötti korosztály részére ajánlott a használata." :)

2013. ápr. 28. 16:38
 2/4 anonim ***** válasza:
Színezett hidratáló gyakorlatilag. Ami eltömíti a pórusokat, pattanásokat okoz, semmi fedése nincs, zsírosabbá teszi a bőrt... és ezeket tapasztalat alapján írom. Senkinek nem ajánlom. Ennél olcsóbban lehet kapni jobbakat is.
2013. ápr. 28. 17:29
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem egy kalap szar..nem is értem miért szeretik az emberek...

Fényes a bőröm tőle,mintha zsíros lenne,nem fed semmit.

Akkor már inkább alapozó,és utána egy jó hidratáló krém miután lemostam a sminket...

2013. ápr. 28. 19:20
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem jóó ne vegyél!! Inkább ha anyira akarsz venni BB krémet akkor vegyél olaj mentes Garnier BB krémet az sokkal jobb :)
2013. jún. 21. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!