Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » A Garnier BB krémje alapozónak...

A Garnier BB krémje alapozónak számít?

Figyelt kérdés
Színezett hidratálókrém, de használhatom akkor azt alapozó helyett?

2013. márc. 13. 22:27
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha nincs nagyobb probléma a bőröddel akkor igen. A BB krémek nem alapozók,csak egységesítik a bőrképet,így a fedésük is jóval gyengébb mint egy alapozónak.
2013. márc. 13. 22:34
 2/6 anonim ***** válasza:
47%
Gyenge fedése van, szóval lehet alapozó helyett használni. Mondjuk a Garnier BB a legrosszabbak közt van, szóval ha teheted inkább másik fajtát vegyél.
2013. márc. 13. 22:36
 3/6 anonim ***** válasza:

Elnézést, hogy válasz helyett kérdést írok, de én is Garnier BB krémet használok és megakadt a szemem az utolsó válaszon. Tényleg a legrosszabbak közül van?

Esetleg tudsz ajánlani helyette másik fajta BB krémet?

2013. márc. 14. 12:45
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem feltétlenül rossz,persze az eredeti ázsiai BB krémektől messze van. Szerintem ha neked bevált és illik a bőrtípusodhoz akkor nyugodtan használd.

Ha mégis le szeretnéd cserélni akkor azt javasolom,hogy nézz körül kremmania.hu-n és olvasd el mások véleményét is egy-egy termékről,így kisebb a valószínűsége,hogy mellényúlsz.

2013. márc. 14. 18:52
 5/6 anonim ***** válasza:
Annyian mondják az eredeti, ázsia bb krémeket, de te honnan tudod, hogy jobbak? Próbáltad már és esetleg linkelnéd? Én szívesen kipróbálnám, de szerintem nem lenne jó a bőrömhöz, mert ázsiai bőrtípusra lett kifejlesztve.
2013. márc. 15. 20:53
 6/6 anonim ***** válasza:
Igen,próbáltam már. Nekem az Innisfree eco natural zöld tea BB a kedvencem.
2013. márc. 16. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!