Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Akik már használtak Garnier...

Akik már használtak Garnier BB creamet! Mit gondoltok róla?

Figyelt kérdés
2013. jan. 21. 19:31
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Kipróbáltam, nekem nagyon nem vált be. Egyrészt a normál bőrre való borzasztóan sötét volt,pedig nem vagyok hófehérke bőrű és nagyon hamar bezsírosodott tőle a bőröm. Láttam már a boltban olyat,ami zsíros bőrre van, de nincs kedvem pénzt kidobni rá.
2013. jan. 21. 19:41
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

nekem nem jott be.

jo az alapotlet,de meg ki kell fornia

2013. jan. 21. 19:42
 3/12 anonim ***** válasza:
Nekem bevált. Jól hidratálja az arcbőröm pont amennyire kell és nem fénylik, matt lesz tőle.
2013. jan. 21. 19:48
 4/12 anonim ***** válasza:

Még régebben én is kipróbáltam. :) Hát, nem mondom, meglepődtem eléggé! Tapasztalatlan voltam BB krémek terén, ezért először a megtisztított bőrömre vittem fel. Nem telt el fél óra és úgy leszáradt az arcom, hogy hámlott a bőröm. De nem akartam egy próba után megválni tőle, hát pár nap múlva, mikor rendbe jött a bőröm kipróbáltam úgy is, hogy előtte hidratáltam. Így nem hámlott tőle a bőröm, de éreztem, hogy kiszáradt tőle.

És egy picit sötét is volt. Még szerencse, hogy csak termékminta volt az újságban :D

2013. jan. 21. 19:54
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

hát én csak azoknak ajánlom akiknek makulátlan a bőrük és csak egy kis színt akarnak maguknak,vagy egységesebb bőrt.

Nekem azért problémás a bőröm,van 1-2 pattim és zsírosodásra hajlamos ez édeskevés volt,ráadásul hülye fejjel utazásra próbáltam ki.

Reggel felkentem,kb 2-3 óra múlva az egész fejem olyan foltos volt mintha valami bőrbetegségem lett volna,majdnem sikítottam úgy megijedtem. Tehát foltokba kopott le.

De édesanyámnak bevált pl akinek makulátlan a bőre.

2013. jan. 21. 20:18
 6/12 anonim ***** válasza:
Én nagyjából elégedett vagyok, mert eleve egy gyengébb fedést szerettem volna, az alapozót túl természetellenesnek éreztem (látványra). Nekem kevert bőröm van, és fénylik tőle eléggé, viszont előnye, hogy a száraz részeit a bőrömnek nem emeli ki még jobban. Púderrel együtt használva nekem rendben van, örülök, hogy megvettem mikor akciós volt, de teljes áron nem fogom újra venni.
2013. jan. 21. 20:56
 7/12 anonim ***** válasza:
6. vagyok, még annyi, hogy sötétebb mindkét árnyalat mint hinnéd, nekem kicsit kreolos is a bőröm, és így jó a világos árnyalat.
2013. jan. 21. 20:58
 8/12 anonim ***** válasza:

Nekem a Garnier nem nagyon vált be, az nem zavart hogy nehezebb állagú, és nem fed annyira, de az igen, hogy a világos árnyalat még nyárra is sötét.

A Helia D BB krém viszont nekem tökéletes, könnyű állagú, mattít, tartós és szép világos.

2013. jan. 21. 21:03
 9/12 anonim ***** válasza:
75%
Én a zsiros bőrre valót használom, nekem bejött :)
2013. jan. 21. 21:49
 10/12 anonim ***** válasza:
Zsíros bőrre valót használtam de még az is átfénylik 1 órán belül, semmit nem fed, pattanásokat okoz, drága. Ha már BB krémre ennyit kiad az ember akkor vegyen koreait, mert az milliószor jobb. Mondjuk olcsóból is van jó, pl Essence PureSkin, sokkal jobb a Garniernél.
2013. jan. 21. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!