Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek milyenek a szemeim...

Szerintetek milyenek a szemeim? -NEM MUSZEMPILLA-

Figyelt kérdés

ezeket a hulyesegeket meg felejtsetek el h 'leszarom a szemed' stb.akinek nincs normalis hozzafuznivaloja az NE irjon es ne pazarolja a sajat es az en idomet ezzel.

szoval.ez mindennapi smink.suliban is.szerintetek nagyon rovidek a pillaim?: S kene majd vennem muszempillat?

h

2013. ápr. 27. 22:44
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
koszonom szepen legalabb jo latni, hogy vannak mèg nem ferdultizlesu emberek.....DE KONYORGOM.mi az a goth?sokszor mondtak mar ezt a szot nekem o___O
2013. ápr. 28. 08:40
 12/20 A kérdező kommentje:
es kicsinek?! nekem pont hogy JOVAL NAGYOBB nak tunik a szemem ezzel.
2013. ápr. 28. 08:42
 13/20 anonim ***** válasza:
2013. ápr. 28. 10:08
 14/20 A kérdező kommentje:

Jeeeezusom :'DDDDDDDDDDDDDDDDDD oke.hat persze.igy nezek ki.valoszinu.URAMISTEN >< :"d:'d:"d

SZERETEM a szines dolgokat es utalom a pc-t meg ilyen bennszulottt dolgokat

2013. ápr. 28. 13:13
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
A képed alapján a szemeid már elég "gothosak", ők szokták ilyen sötéten vastagon sminkelni magukat.
2013. ápr. 28. 20:56
 16/20 anonim ***** válasza:
Ha alapvetően átlagosan öltözködsz, akkor ne haragudj, de ez nagyon sok. Még akkor is, ha a sulidban épp ez a trendi. Ijesztővé, durvává teszi a tekintetedet. A belinkelt másik kérdéses képed ezerszer szebb. És nem kell műszempilla sztem, főleg nem suliba.
2013. máj. 1. 22:52
 17/20 anonim ***** válasza:

Gondoltam, hogy már megint te vagy az.

Az előző kérdésednél is leírtam már, hogy látszik a szempilláidon, hogy nem műszempilla. Nem túl hosszúak (szerintem), viszont szép dús, ez tetszik benne. De csak a szemeiden van 2 kiló festék, vajon az arcod többi részén még mennyi van?!

Egyébként számomra nagyon taszító, hogy ennyi festék van a szemeiden, szempilláidon meg főleg. Úgy néz ki ezen a képen, mintha egy nagy fekete darab lenne, a végein látszik főleg, hogy mennyi vakolat van rajta.

Nem is tudtam, hogy lehetséges ennyi festéket felkenni szempillára. Gondolom vagy 10 percig csak azokat kenegeted.:DDDD

2013. máj. 2. 01:44
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy, tudom, hogy nem volt kérdés, de nagyon idegesítő az írási stílusod.

Rengeteg hangulatjel, minden mondatot kisbetűvel kezdesz, hülyeségeket emelsz ki nagy betűvel, elnyújtod a szavakat.

Jó, hogy az ismerőseim között nincs ilyen példány, mint te.

2013. máj. 2. 01:46
 19/20 anonim ***** válasza:

A smink nagyon erős, de halványabbal tényleg nagyon szépek lehetnének. Hidd el erős smink nélkül is lehet egy tekintet feltűnően szép, ráadásul nekem az százszor jobban tetszik, mint egy erős smink, ami ráadásul több időt is vesz igénybe.

A pilláid egyáltalán nem rövidek, én nem használnék a helyedben műszempillát, meg az macerás is, ezért szokták ált. kozmetikusok felrakni. Remélem segíthettem:)

2013. aug. 24. 23:37
 20/20 anonim ***** válasza:

Ugye te sem gondoltad komolyan hogy rovidek?

Ezzel a tobb kilos sminkkel egyaltalan nem azok.

2014. febr. 8. 23:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!