Fiúk barna szemhez milyen színű szemfesték tetszik nektek? Lányok ti milyen színt használtok vagy ajánlotok barna szemhez?
szerintem a fekete a legjobb:)
mellesleg arról, hogy valaki nem olyan szép (a fiúk szavaival élve ronda) nem tehet.. most hogy jobb géneket örökölt vagy sem az abszolút nem rajta múlott.. ezért nem a külső alapján kéne megítélni az embereket..:))
Én, ha elbizonytalanodom, felmegyek pl. a people.com-ra és megnézek egy hasonló karakterű színésznőt, most éppen hogyan és miben parádézik, a stílus fülön külön csak ilyenekkel foglalkoznak, ez sokat segít.
De általában (99%-ban) sötétbarna szemhéjpúdert teszek a szempillák fölé (nem túl sokat, nem túl vastagon, csak, hogy éppen kiemelje, este lehet azért picit erősebb), eldolgozom egy kis drapp/arany/homok (vagy valami ilyesmi - sok cég eleve egybe adja ezeket a színeket) színnel, hozzá már csak egy kis arcpirosítót használok, és szájfényt, de ebből is leveszem a "tetejét", hogy éppen csak "csillogjon", lévén, ha hangsúlyos a szem, a száj ne tündököljön.
Nekem bevált továbbá, hogy sötétszürke szemceruzát használok fekete helyett, az artdeco-nak van egy jó színe (52-es), hozzá satírozó szivacs, ez natúrban is kiemeli a szemet.
Eddig nem volt rá panasz ;)
"Én is utálom ha szép bőrű lányok festéssel csúfítják magukat." De az én bőröm nem szép.
De lehet h rosszul fogalmaztam akkor inkább így gondolok, hogy különleges válasz mert én még ilyet max. 1 embertől halottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!