Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Fiúk barna szemhez milyen...

Fiúk barna szemhez milyen színű szemfesték tetszik nektek? Lányok ti milyen színt használtok vagy ajánlotok barna szemhez?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 27. 20:54
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Én leggyakrabban bézst, pezsgőszínt, halvány aranyat, barnát és nem túl harsány zöldeket szoktam hozzá (bár mondjuk az én barna szemeimben van pici zölfdes beütés is). Néha lilát. És ezeket sötétlilával, feketével, sötétkékkel szoktam feldobni, ha kimozdulok este.
2013. máj. 1. 22:49
 12/18 Snl.Drako válasza:
Mivel meglehetősen férfiból vagyok, nem igazán értek az ilyen önfestős hülyeségekhez, és nem is értek vele egyet. Az a baj az ilyen kencékkel, hogy vagy anélkül is szép vagy, és fölösleges, vagy azzal is ronda, akkor is fölösleges.
2013. máj. 2. 09:09
 13/18 anonim válasza:
ezüstszürke, drappal eldolgozva!
2013. máj. 3. 08:22
 14/18 anonim válasza:

szerintem a fekete a legjobb:)

mellesleg arról, hogy valaki nem olyan szép (a fiúk szavaival élve ronda) nem tehet.. most hogy jobb géneket örökölt vagy sem az abszolút nem rajta múlott.. ezért nem a külső alapján kéne megítélni az embereket..:))

2013. máj. 3. 16:26
 15/18 anonim válasza:

Én, ha elbizonytalanodom, felmegyek pl. a people.com-ra és megnézek egy hasonló karakterű színésznőt, most éppen hogyan és miben parádézik, a stílus fülön külön csak ilyenekkel foglalkoznak, ez sokat segít.

De általában (99%-ban) sötétbarna szemhéjpúdert teszek a szempillák fölé (nem túl sokat, nem túl vastagon, csak, hogy éppen kiemelje, este lehet azért picit erősebb), eldolgozom egy kis drapp/arany/homok (vagy valami ilyesmi - sok cég eleve egybe adja ezeket a színeket) színnel, hozzá már csak egy kis arcpirosítót használok, és szájfényt, de ebből is leveszem a "tetejét", hogy éppen csak "csillogjon", lévén, ha hangsúlyos a szem, a száj ne tündököljön.

Nekem bevált továbbá, hogy sötétszürke szemceruzát használok fekete helyett, az artdeco-nak van egy jó színe (52-es), hozzá satírozó szivacs, ez natúrban is kiemeli a szemet.

Eddig nem volt rá panasz ;)

2013. máj. 4. 17:30
 16/18 Szabolcs_'981 válasza:
a festék tökmindegy, a ruha a lényeg, legyen csinos és ne a csöcsökön és a seggen legyen a hangsúly, az ráér később is... szóval szoknya. Bocs az őszinteségért. Ja és ez sem árt a lányoknál se...
2013. máj. 4. 22:40
 17/18 anonim ***** válasza:
9-es! Nem különleges válasz amit a 8-astól kaptál.Én is utálom ha szép bőrű lányok festéssel csúfítják magukat. Amúgy is előbb öregszik a bőrötök mint a miénk,de ezzel csak siettetitek.Ti tudjátok. Amúgy lehet hogy a ti felfogásotok különleges!
2013. máj. 6. 10:23
 18/18 A kérdező kommentje:

"Én is utálom ha szép bőrű lányok festéssel csúfítják magukat." De az én bőröm nem szép.

De lehet h rosszul fogalmaztam akkor inkább így gondolok, hogy különleges válasz mert én még ilyet max. 1 embertől halottam.

2013. máj. 6. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!