Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Tetszik a legjobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Tetszik a legjobb bnőm bátyja és én is neki!?

Figyelt kérdés

A történet annyi, hogy kicsi kavarás után abba maradt a dolog, de most megint előkerültem és megint el kezdtünk beszélgetni,de kiderült h van bnője, én meg nem akarok beleszólni, de ő meg nyomul rá, bókol, meg minden, mit tegyek ? jah és mondta h azért nem mer velem találkozni, mint barát, mert fél h több lesz belőle ...

Szóval a kérdés az h mit kellene tennem ?

2013. ápr. 27. 17:37
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Hát! Szétdúlnál egy kapcsolatot? Lennél harmadik? Gondolj bele a másik lány helyzetébe!

Majd ha a srác eldöntötte, hogy mit akar, ha majd tiszta helyzetet teremt, akkor menj bele a kapcsolatba.

2013. ápr. 27. 17:45
 2/4 A kérdező kommentje:

Én is így gondoltam!

Soha nem dúlnék szét egy kapcsolatot, mindig tisztességesen játszok. mit csináljak ? csak beszélgessek vele ? aztán majd lesz vmi ? az tuti h nem leszek 3. és h nem avatkozok bele ! ez egyértelmű, csak nem tudom h h álljak hozzá.

2013. ápr. 27. 17:47
 3/4 anonim ***** válasza:

Az nem jó ötlet, hogy beszélsz vele, aztán "majd lesz valami". Döntsd el, hogy ér-e neked annyit, hogy kilökd a másik csajt a helyéről - ha igen, akkor rajta, ha nem, akkor ne is beszélj vele.

Két dolog.

1.Ha most is úgy áll hozzád, hogy "ha beszélünk akkor több lesz belőle", akkor az a kapcsolat amúgy sincs túl jó állapotban.

2.Ha a másikat csak akkor dobja, ha vagy helyette te, akkor a srác erkölcseiben vannak problémák.

Döntsd el, hogy szeretnél-e a másik lány helyzetében lenni pár hónap múlva - persze, lehet, hogy halálig tartó szerelem lesz a dologból, de a tapasztalat azért nem ezt mutatja.

2013. ápr. 27. 17:55
 4/4 anonim ***** válasza:
Hagyd a fenébe!!!!
2013. ápr. 27. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!