Milyen körömlakkot vegyek?
Figyelt kérdés
olyat szeretnék ami gyorsan szárad, tartós, szép a színe és nem túl drága..2013. ápr. 25. 16:04
2/7 anonim válasza:
Szerintem nem létezik igazán tartós körömlakk,pláne ha házimunkát is végezz valaki.Nem érdemes túl drága körömlakkot vásárolni,mert az is hamar lekoppik,persze egy-két olyan színt ami az olcsóbbak között nem biztos ,hogy meg található az megvehető.Amiket ismerek és ajánlok is ár-érték arányban azaz essence,miss sporty,colorama,catrice,de noname körömlakkok között is sok jó van a piacokról.
3/7 anonim válasza:
100 Ft-osban lehet kapni Butterfly körömlakkokat, illetve én szeretem a Lovely lakkokat is, abból a Moulin Rouge kollekció lakkjai baromi tartósak!
4/7 anonim válasza:
A Manhattan Lotus Effect körömlakkok nagyon tartósak. Az ára sem vészes, kb 800 Ft.
5/7 anonim válasza:
én előszeretettel ajánlom a new york color lakkokat :) müllerben és rossmannban lehet venni, 5-600 ft. Krva gyorsan szárad, nem károsítja a körmöt (nekem legalábbis építette), tartós is, fennmarad bőven 3 napig lepattogzás nélkül (néha kell azért korrigálni) de hátránya, hogy a színpalettája nem olyan választékos, mint mondjuk az Essence-nél.
6/7 anonim válasza:
Szerintem a legjobb gyorsan száradó körömlakk a Rimmel Lonodontól a 60 seconds.Rengeteg színben van,gyorsan szárad,tartós és nem is drága
7/7 anonim válasza:
Én is a Rimmelt tudom ajánlani. Azokból a színekből, amik nekem vannak 1 esetleg 2 réteg elég, hamar kopogósra szárad, tehát nem nyomódik, és lepattogzás nélkül kibír 5 napot is (ennél tovább még sose volt fenn). Túl sokat nem mosogatok, de szerintem intenzívebb terhelésnél is 3 napot simán bír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!