Milyen színű körömlakkot vegyek? : D
Figyelt kérdés
ami van: piros, lila, fekete, királykék, menta, fukszia, korall, babarózsaszín, pink, barna nude, sötétbarna2013. jan. 12. 11:17
1/7 anonim válasza:
Szerintem menj el egy üzletbe, nézz szét, és majd látod, hogy melyik az, ami tetszik!
Így látatlanban nehéz megmondani.
2/7 anonim válasza:
Milyert nem hasznalod el azokat amik mar megvannak? Vagy ha mar nem jok, dobd ki. Nekem a kedvenc szineim a piros, korall es rozsaszin.
4/7 anonim válasza:
Babakék. Tegnapelőtt vettem én is, teljesen beleszerettem:)
5/7 anonim válasza:
szerintem is olyat vegyél ami tetszik. Ezt mondom úgy,hogy van legalább 100 körömlakkom. :D
6/7 Aida92 válasza:
babakék de télleg :) ma vettem nagyooon céép :$$ (Moyra fajtájú és 390 Ft)
7/7 anonim válasza:
Ne tervezz milyen színű legyen. Csak menj be egy drogériába, állj meg a polcoknál és ami rádkacsint, tedd a kosaradba. :D
Én mostanában meggybordó párti vagyok, de van piros, rózsaszín, pink, lila 2 féle is, mályva, kékes zöld, stb.
És még lesz!!! :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!