Miért ilyen hazugok a fiúk, hogy azt mondják, hogy egy lány természetesen szép, ha nem is így gondolják?
Randim volt egy régi ismerősömmel és a randira direkt nem festettem ki magam nagyon (egyrészt a randi miatt nem akartam, másrészt azért mert azt hittem, hogy a fiúk szeretik ha egy lány természetes és nincs rajta sok smink). Szóval gondoltam kipróbálom a természetességet, hátha értékelni fogja. Erre pont az ellenkezője. Megtudtam, hogy nem tetszettem így neki. Nem voltam elég szép neki....
Most akkor hogy is van ez? Áruljátok már el!
A fiúk nem tudnak különbséget tenni smink és smink között. A rikító szemhéjfestéket, hatalmas műszempillákat, a korrektor szájat, meg az elütő, sötét alapozót egy fiú sem szereti.
De, ha valaki szépen szolidan kifesti magát megfelelő alapozóval, szempillaspirállal, tusvonallal, vagy valami egyszerűbb sminkkel, korrektort használ a hibáira szerintem egy fiúnak sem az tűnik fel, hogy "hogy össze van kenve basszus", hanem, hogy milyen szép ez a csaj.
Na mivel a második esetnél nem az marad meg a fejükben, hogy a smink miatt néz ki így, azt hiszik ez természetes. De az első esetnél azt jegyzik meg, hogy a smink borzalmasan nevetséges és sok, ezért mondják azt, hogy a természetes lányokat szeretik.
Szóval egy visszafogottabb smink mindenkit jót tesz és nem az marad meg a pasi fejében, hogy na de össze volt kenve... Egy egyszerűbb smink mindenképpen jobb lett volna, mint teljesen sminktelenül.
Sokat dob az arcon, ha kivan emelve a szem, egyenletes a bőr és a bőr hibák elvannak tüntetve/kevésbé látszanak. Jobban előtérbe helyezi a vonásaidat.
Legközelebb valami nem túl látványos sminket tegyél fel. ja és a legfontosabb, ne randizz ilyen bunkókkal, aki ilyen kreált, buta indokkal leráz, hogy csúnya vagy smink nélkül... Mert paraszt az ilyen
Félreértettél! Volt rajtam smink, csak nem sok!
Általában alapozót, tust, szemceruzát, szempillaspirált használok, de a randira csak alapozót és szempillaspirált használtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!