Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Van olyan, hogy valakinek nem...

Van olyan, hogy valakinek nem áll jól a szempillaspirál?

Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm, kivel csak ritkán találkozok azt mondja, hogy nekem nem áll jól a szempillaspirál. Akármilyen sminket teszek fel, neki nem tetszik. Ha csak spirál van rajtam, azt is egyből lesz*rozza...
2013. ápr. 24. 18:26
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Lehetséges, igen.

Anyukámnak és a húgomnak például nem illik, nem is használnak.

A húgomnak rengeteg sötét és hosszú szempillája van, de nagyon egyenes és erős szálú. Valahogy nem illet neki kifestve, túl sok lett, vagy hogy is mondjam.

A Te esetedben sok minden lehetséges:

1. Az ismerősöd irigy (ez a legvalószínűbb)

2. Nem szépen spirálozol (de azt nyilván Te is észrevennéd)

3. Tényleg nem illik

2013. ápr. 24. 20:34
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is van egy barátnőm, akinek annyira sűrű, hosszú és sötét a szempillája, hogy ha kifesti akkor egyenesen röhejes. Én is megmondtam neki anno, hogy ezt ne csinálja, mégsem vagyok rá irigy, csak nem akarom hogy hülyét csináljon magából. Van olyan akihez nem illik, ne feltétlenül irigy az ember mindenkire akit leszól. Nyilván nem a leszarozás a megfelelő módja ennek, mert az bunkóság, de elképzelhető hogy tényleg nem áll jól neked.
2013. ápr. 25. 07:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!