Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hosszú szempillákra szempillas...

Hosszú szempillákra szempillaspirál?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok, eddig csak egy kis alapozót használtam és szájfényt. Szeretnék venni szempillaspirált, viszont a szempilláim nagyon hosszúak, és szemüveges vagyok. :( Így valami olyan megoldást keresek, amitől tudnám használni, tehát nem lennének tőle nagyon hosszú szempilláim. Ilyen márkát esetleg?
2013. ápr. 23. 15:45
 1/7 anonim ***** válasza:
Keress göndörítő típust.
2013. ápr. 23. 15:47
 2/7 anonim ***** válasza:
Akkor vegyél olyan spirált ami dúsító azok nem hosszabítanak lényegesen,de színeznek és sűrűbbé látszatúvá teszik a pillákat.
2013. ápr. 23. 15:48
 3/7 anonim ***** válasza:
Vagy ha úgy spirálozod ,hogy nem húzod végig rajta a spirált hanem csak annyira ,hogy kicsit feketébb legyen.
2013. ápr. 23. 15:48
 4/7 anonim ***** válasza:
Vagy kozmetikusnál festesd be, ne spirálozd.
2013. ápr. 23. 15:50
 5/7 anonim ***** válasza:
kozmetikusnál nehogy befestesd. eléggé rongálja a pillákat és a szemet. keress valami göndörítő spirált
2013. ápr. 23. 15:52
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek, mentek a zöld kezek. :)

Kozmetikust nem is szeretnék, maradnék inkább a spirálnál. :)

2013. ápr. 23. 15:53
 7/7 anonim ***** válasza:
Max Factor False Lash Effect Fusion nagyon jó. Nekem is hosszúak a szempilláim, ez csak picit hosszabbít, viszont nagyon jól szétválasztja a szempillákat, így sokkal dúsabbnak tűnnek.
2013. ápr. 23. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!