Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogyan tegyem tartóssá a...

Hogyan tegyem tartóssá a lakkozást?

Figyelt kérdés
2009. szept. 25. 11:20
 1/7 anonim ***** válasza:

Egyik kérdésre olvastam még válasznak, elég hasznos volt.

Színtelen, szín, szín, szín, színtelen, színtelen.

Ez sok réteg de fixen fenn marad több mint egy hétig. Ami nekem egy hétig bírja az szín, szín, színtelen, színtelen.

2009. szept. 25. 22:05
 2/7 A kérdező kommentje:
köszönöm , majd kipróbálom
2009. szept. 26. 08:07
 3/7 anonim ***** válasza:

Ezzel egyetértek, csak annyit fűznék még hozzá, hogy lakkozás előtt töröld át a körmeidet körömlakklemosóval jó alaposan, hogy teljesen zsír- és szennyeződésmentes legyen a felület, így a lakk is jobban tapad. Egyébként tényleg a sok réteg a titok nyitja, természetesen mindegyik réteg szép vékony legyen. Sok sikert!

L20

2009. szept. 27. 14:15
 4/7 anonim ***** válasza:
jah igen de a túl sok réteg meg hullámossá is válhat ami meg már nem túl szép :S de tudok adni még egy tippet: próbáld ki hogy a körömlakkozás után befújod a körmeid hajlakkal ;) erősen tart xd :D
2009. szept. 28. 17:08
 5/7 anonim ***** válasza:

A második válaszoló vagyok: sosem tapasztaltam, hogy felhullámosodna, azért mondtam, hogy nagyon vékony rétegekben kenje, mert az sokkal gyorsabban szárad és amikor már az újabb réteget viszi fel, viszonylag száraz az előző, így elkerülhető a hullámosodás és más problémák. Világos lakkoknál elég a színes lakkból 1-2 réteg, de sötét színeknél olykor kell a 3., ha még mindig látszanak csíkok a festésben. A hajlakkot ugye viccnek szántad?...

L20

2009. okt. 1. 08:30
 6/7 anonim ***** válasza:

fertőtlenítés

lakk

lakk

gyorszárító lakk

manikűrös vok

2009. okt. 2. 23:24
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat és kipróbáltam sokat és van amelyik bevált pl:. több réteg + szintelen és nem jönnek vissza csak 2-3 hetente :D:D
2009. okt. 3. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!