Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ay előző kampányból 6ezer...

Ay előző kampányból 6ezer ft-nyi visszárumat hogyan térítik meg nekem ha a következő rendelésem csak 1-2 ezer lesz? (avon)

Figyelt kérdés
2013. ápr. 19. 13:10
 1/2 Bubusmanó válasza:

Bár én még sosem küldtem vissza 6 ezer forint értékben termékeket, de gondolom a logika megegyezik az összegtől függetlenül.

Ha most csak 1-2 ezer forintért fogsz rendelni, akkor majd csak az azutáni rendelés, vagy az azutáni rendelés után fogod visszakapni a teljes összeget. Így csak részletekben íródik jóvá.

Amúgy ha 1-2 ezerért rendelsz, akkor nem lesz semmilyen árengedményed, de ezt te is biztosan tudod.

Ha viszont tuti biztos választ szeretnél a kérdésedre, akkor írj e-mailt, vagy hívd fel az ügyfélszolgálatot, ott azonnal elmondják mit hogyan érdemes és hogy mi fog történni a következő, vagy az azt követő rendelés alkalmával, mit hogyan fognak jóváírni.

Ha nem vagyok indiszkrét, leírnád, hogy milyen termékekkel volt probléma, hogy jött össze ennyi visszaküldött termék egy katalógusból? Csak hogy megoszd a tapasztalatokat, hátha segítesz másokon, rajtunk.

2013. ápr. 20. 20:25
 2/2 A kérdező kommentje:
Igazából a termékkel nem volt probléma,bár nekem spec nem kéne.3 db spirál plusszba jött,ami a szájfénnyel volt 1000ft.És simán a spirál 2050volt.Nem az avon hibája,hanem a nyanvadt gépemé,kb 2órámba telt mire feladtam a rendelést.Ennyiért meg a kutyának se kéne 1 ilyen spirál.Valahogy duplán mentettem el,nem nyitotta meg az oldalt se rendesen,állandóan frissítenem kellett...Szal így jártam.Aztán mikor ugye a csekket kellett feladni bajban is voltam.Mostanába úgyis alig van rendelés és akkor még a k*rva gépem is így kicseszik velem.Ami a poén,hogy az összesítésnél mindig 10átnézem,h.annyi-e és az-e ami kell,és most is stimmelt,a számlán meg ott virított.
2013. ápr. 20. 21:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!