Mennyire árt a szememnek a festék?
Figyelt kérdés
Hétköznap szoktam sminkelni magam.Általában avonos szemceruzával kihúzom a szemeim és néha spirálozom a szempilláimat.Kb már másfél éve sminkelek.És 15 éves vagyok.Este leszoktam mosni.Évek multán nem lesz piros a szemem a festéktöl?(vagy bármi más baja)
Légyszi ne azt mondjátok hogy ilyen fiatalon nem kéne még stb. mert nem mindenki olyan szerencsés hogy hajnalba is ragyogjon a feje.
2009. szept. 24. 19:34
1/2 anonim válasza:
15 évesen már én is sminkeltem ennyi ideje. Most 18 vagyok és nem érzem hogy kárt tett volna bennem a festék. Annyi az egész titka, hogy megfelelően kell lemosni és amire láthatóan allergiás vagy, azaz érzékenyen reagál a bőröd azt ne használd. De hacsak nem viszed túlzásba és smink helyet vakolat van az arcodon akkor semmi baj amíg rendesen lemosod.
2/2 anonim válasza:
Szerintem sem lesz tőle bajod, ezeket a sminkeket már úgy készítik, hogy minél kevesebb irritációt és károsodást okozzanak. A sminklemosók is gyengédek, amikkel leszeded, ezek már mindenféle hidratálókat tartalmaznak, ha néha valami könnyű hidratáló krémmel be is kened a szemkörnyékedet, akkor nem hiszem, hogy évek múltán valamiféle károsodás is jelentkezne.
L20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!