Csak én nem merek napszemüveget felvenni?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok, nincs semmi önbizalmam, elég csúnya is vagyok. Nem merek felvenni napszemüveget, mert ugy érzem hülyébben néznék ki benn, mint amilyen vagyok. Nincsenek divatos ruháim, amihez illene is. + nagyon széles az orrom, ugyhogy nem nagyon találok megfelelőt sem.
Marad a hunyorítás?
2013. ápr. 16. 15:41
1/7 anonim válasza:
Ha úgy érzed, hogy csúnya vagy, gondolj arra, hogy a napszemüveg már úgy sem ront a dolgon. :D Egyébként meg, próbáld magad elfogadni.
2/7 A kérdező kommentje:
Mit fogadjak el? Hogy csúnya vagyok benne, vagy hogy meg kell vakulnom a napsütésben?
2013. ápr. 16. 15:53
3/7 anonim válasza:
Biztos van olyan napszemüveg ami jól áll Neked, ám lehet, hogy valakinek így tetszel :))
15/L
4/7 anonim válasza:
Én meg áprilistol oktoberig hordom hogy eltakarjon mert nincs önbizalmam és szintén hatalmas széles orrom van
5/7 anonim válasza:
Mindenki talál olyan szemüveget, ami jól áll neki! Ne add fel a keresgélést, hidd el, egyszercsak ráakadsz majd egyre, amiben jól érzed magad! :)
Egyébként pedig inkább napszemüveg, mint hogy fájjon a szemed a naptól. Nekem kifejezetten fájdalmas, ha erősen süt a nap és nincs ami védje a szememet.
6/7 anonim válasza:
nem értem.. ha csúnya vagy akkor legalább eltakarja a fejed egy részét.. nem?
7/7 anonim válasza:
Küldesz képet magadról napszemüvegben és anélkül, úgy össze bírjuk hasonlítani hogy lenne jobb, küldheted privátba is. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!