Szerintetek melyik mutat jobban egy nőn? (kép)
Figyelt kérdés
Ha csak felül van tus, alul meg még spirál se?
Ha felül tus, alul meg spirál
Ha alul is kivan festve szemceruzával?
2013. ápr. 13. 17:05
1/13 anonim válasza:
Hát, ez aztán abszolút attól függ, hogy melyik áll jól neki. Ami az egyiken szép, a másikon lehet szörnyű is.
3/13 A kérdező kommentje:
kösz, sokat segítettetek...-.-
2013. ápr. 13. 17:15
5/13 A kérdező kommentje:
2013. ápr. 13. 17:23
6/13 A kérdező kommentje:
És az a kérdés, hogy szerintetek melyik a legszexibb, legjobb.
2013. ápr. 13. 17:24
7/13 anonim válasza:
Attól függ, hogy kinek milyen az arca, szeme. Nem mindegy, hogy mélyen ülő, távol álló, vagy közel lévő szemünk van. Kicsi vagy nagy a szemünk. Nekem mélyen ülő hatalmas szemeim vannak, felül világos, csillogó szemfestéket használok, alul kihúzom, ez kihangsúlyozza és kijebb hozza a mélyen ülő szemeimet.
9/13 anonim válasza:
Az először mutatott linkek közül a 3. már sok. De persze függ attól is, hogy milyen alkalomra...
Próbáld ki, hogy Neked mi áll jól!
10/13 anonim válasza:
Hát nekem az 1. tetszik a legjobban, de nekem inkább a 2. és/vagy a 3. áll jól, úgyhogy hiába tetszik nekem az 1. ha nekem nem áll jól :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!