Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Használ valaki avonos új...

Használ valaki avonos új Spotlight kölnit?

Figyelt kérdés
Most szeretnék rendelni, és tapasztalatokat szeretnék előtte
2009. szept. 22. 20:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nem rossz illat, alapjában véve kellemes, de semmi extra. Ne haragudj, de amennyit elkérnek érte, annyiért a neten már tök márkás parfümök közül válogathatsz. Bvlgari, Aquolina, Moschino stb.
2009. szept. 25. 10:31
 2/12 anonim ***** válasza:
49%
Én próbáltam már. És nekem tetszett. Igen, egy kicsit húzós az ára, de amiket az előttem lévő felsorolt azokra csak annyit: hogy nézz inkább utána, mert dupla annyiba kerülnek (ha olcsóbbak, kezdhetsz gyanakodni).
2009. okt. 7. 18:40
 3/12 anonim ***** válasza:

Én írtam az első választ. Nem feltétlen kell gyanakodni. Az illatfelho.hu pl. teljesen megbízható, 100%-ban eredeti illatokat árulnak. Csak 1-2 példa szemléltetésképpen. A Spotlight ugye 5500Ft. Na pl. Egy Aquolina Pink sugar, 30ml 4400Ft. [link]

Bvlgari Omnia 5800Ft.

[link]

Moschino Cheap and Chic I love love 5900Ft.

[link]

Vagy valamelyik celeb-divatparfüm. A Naomi Campbell illatokat is sokan szeretik. Például: [link] És ez is csak 4200Ft.

Tehát csupán 1-2 példát hoztam fel, hogy nem feltétlen éri meg megrendelni ezt a legújabb Avonos csodát, persze ha ez tetszik, akkor nem kérdés, melyiket válaszd. Én csak az anyagi-minőségi vonzatát vázoltam fel nagyvonalakban. :)

2009. okt. 7. 23:39
 4/12 anonim ***** válasza:

Elfelejtetted figyelembe venni a mennyiségeket: Igen, 5500 Ft. 50 ml.

És a Bvlgari 50 ml 6500 Ft. körül lehet

A Cat Deluxe 50 ml 6900 Ft.

A Pink Sugar 50 ml 5500 Ft.

Tehát, a példáid sem voltak olcsóbbak. Hasonló áron van ez is a többi parfümmel. Innentől pedig már csak az ízlés dönt!

2009. okt. 10. 12:23
 5/12 anonim ***** válasza:
Azért minőségi különbség van egy Avonos 50ml-es kölni és egy minőségi kisebb kiszerelésű parfüm közt. Előbbit locsolhatod ész nélkül, míg pl. egy Pink sugarból 1-2 fújás egész napra kitart. Tehát nem csak mennyiségi, árbeli, hanem minőségi eltérés is van. De mindenki döntsön szabad akarata szerint!
2009. okt. 10. 17:04
 6/12 A kérdező kommentje:
Ehhez nagyon szép ékszerszett is jár, ami már maga nem lenne olcsó:P
2009. okt. 10. 20:24
 7/12 anonim ***** válasza:
Akkor bocsi, hogy írtam. :) Ez esetben nem kérdés, hogy a kölnit vedd meg pár bizsuért! Használd egészséggel! :)
2009. okt. 11. 11:37
 8/12 A kérdező kommentje:
Lehet bizsu, de nagyon tetszik, mert gyönyörű és divatos...Most bocs, de ha már a parfüm is tetszik és a fülbevaló meg nyaklánc is akkor miért is ne érné meg? És igen megrendeltem, bátran mondhatom, hogy egész nap erősen érződött az avonos sz@r kölni.Mindenki kérdezte mivel vagyok befújva, és még fürdés után is éreztem magamon, ezek után szerintem nincs miről beszélni...
2009. okt. 11. 12:28
 9/12 anonim ***** válasza:
Na, hát ne tunningold magad! Komolyan mondom, hogy használd egészségedre, ha neked ez az igényed! :) Minden jót!
2009. okt. 11. 14:06
 10/12 anonim ***** válasza:
*egészséggel
2009. okt. 11. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!