Használ valaki avonos új Spotlight kölnit?
Nem rossz illat, alapjában véve kellemes, de semmi extra. Ne haragudj, de amennyit elkérnek érte, annyiért a neten már tök márkás parfümök közül válogathatsz. Bvlgari, Aquolina, Moschino stb.
2009. szept. 25. 10:31
Én próbáltam már. És nekem tetszett. Igen, egy kicsit húzós az ára, de amiket az előttem lévő felsorolt azokra csak annyit: hogy nézz inkább utána, mert dupla annyiba kerülnek (ha olcsóbbak, kezdhetsz gyanakodni).
2009. okt. 7. 18:40
Én írtam az első választ. Nem feltétlen kell gyanakodni. Az illatfelho.hu pl. teljesen megbízható, 100%-ban eredeti illatokat árulnak. Csak 1-2 példa szemléltetésképpen. A Spotlight ugye 5500Ft. Na pl. Egy Aquolina Pink sugar, 30ml 4400Ft. [link]
Bvlgari Omnia 5800Ft.
[link]
Moschino Cheap and Chic I love love 5900Ft.
[link]
Vagy valamelyik celeb-divatparfüm. A Naomi Campbell illatokat is sokan szeretik. Például: [link] És ez is csak 4200Ft.
Tehát csupán 1-2 példát hoztam fel, hogy nem feltétlen éri meg megrendelni ezt a legújabb Avonos csodát, persze ha ez tetszik, akkor nem kérdés, melyiket válaszd. Én csak az anyagi-minőségi vonzatát vázoltam fel nagyvonalakban. :)
2009. okt. 7. 23:39
Elfelejtetted figyelembe venni a mennyiségeket: Igen, 5500 Ft. 50 ml.
És a Bvlgari 50 ml 6500 Ft. körül lehet
A Cat Deluxe 50 ml 6900 Ft.
A Pink Sugar 50 ml 5500 Ft.
Tehát, a példáid sem voltak olcsóbbak. Hasonló áron van ez is a többi parfümmel. Innentől pedig már csak az ízlés dönt!
2009. okt. 10. 12:23
Azért minőségi különbség van egy Avonos 50ml-es kölni és egy minőségi kisebb kiszerelésű parfüm közt. Előbbit locsolhatod ész nélkül, míg pl. egy Pink sugarból 1-2 fújás egész napra kitart. Tehát nem csak mennyiségi, árbeli, hanem minőségi eltérés is van. De mindenki döntsön szabad akarata szerint!
2009. okt. 10. 17:04
6/12 A kérdező kommentje:
Ehhez nagyon szép ékszerszett is jár, ami már maga nem lenne olcsó:P
Akkor bocsi, hogy írtam. :) Ez esetben nem kérdés, hogy a kölnit vedd meg pár bizsuért! Használd egészséggel! :)
2009. okt. 11. 11:37
8/12 A kérdező kommentje:
Lehet bizsu, de nagyon tetszik, mert gyönyörű és divatos...Most bocs, de ha már a parfüm is tetszik és a fülbevaló meg nyaklánc is akkor miért is ne érné meg? És igen megrendeltem, bátran mondhatom, hogy egész nap erősen érződött az avonos sz@r kölni.Mindenki kérdezte mivel vagyok befújva, és még fürdés után is éreztem magamon, ezek után szerintem nincs miről beszélni...
Na, hát ne tunningold magad! Komolyan mondom, hogy használd egészségedre, ha neked ez az igényed! :) Minden jót!
2009. okt. 11. 14:06
2009. okt. 11. 14:06
Kapcsolódó kérdések: