Sosem sminkelem magam, most mi legyen?
Ilyen voltam én is. Csak nekem zöldeskék a szemem... Na de ez most nem lényeg.
Próbálj ki egy egyszerű fekete kontúrt. Nekem nagyon bejött. Kiemeli a szemed, elegáns. :)
Viszont vizsga előtt gyakorolj a tükör előtt hogy a "nagy napon" már jól menjen :)
"vizsgáztatókat nem az érdekli"
Nem csak hogy nem érdekli, de visszatetsző is lehet nekik!
Az idősebb tanárok nem nézik jó szemmel, ha egy fiatal (ráadásul ennyire) sminkel.
Inkább a tudásoddal tűnj ki!
Lesz még bőven alkalmad sminkelni. A vizsga a leges legrosszabb alkalom, hogy elkezd.
Kérlek, én majdnem kétszer annyi idős vagyok, de nem sminkelek.
Csak nagyon nagyon nagy alkalmakra (esküvő, bál...), de a vizsgák soha nem tartoztak ezen "nagy alkalmak" közé.
Persze sminkelhetsz. Elkezdhetsz lassan, fokozatosan ismerkedni vele, de azt tudd, hogy NINCS olyan, hogy kötelező X éves kortól sminkelnie egy nőnek.
Az osztálytársaid nem te vagy. Semmi közük hozzá.
Szerintem legfeljebb egy kis szempillaspirált használj, ha ésszel csinálod nem a festék fog látszani, csak az, hogy jobban érvényesül a tekinteted. :)
Mivel a hétköznapokban nem sminkelsz, nem is kell ennél több, nehogy feszélyezve érezd magad ("miért néznek így, ennyire feltűnő? nagyon rosszul áll? elkenődött?") egy vizsgahelyzetben.
Én ennyi idősen a vizsgákra egyáltalán nem mertem sminkelni (amúgy sem használtam semmit), mert egyrészt általában jobban kedvelik a szerényebb megjelenést, és mert nagyon paráztam, hogy olyan tételt húzok, ami nem megy olyan jó, és csak lebőgném. :D
Nem mindegy azért milyen vizsga. Mert egy táncvizsgára, vagy hasonlóra jól jöhet egy kis smink, viszont egy irodalom vizsgára teljesen felesleges, sőőőőt, éppenhogy nem, vagy nagyon minimálisan illik sminkelni.
Fesd ki a szempilláidat, tegyél fel egy natúrabb árnyalatú szájfényt, és kész, elég is. Pláne idiótán jön ki, ha a szokott tanáraid előtt pont egy vizsgán jelensz meg pandaszemekkel, vörös rúzzsal, stb.
Az osztálytársaid meg idióták, ha zavarja őket, hogy nem vagy kikenve. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!