Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Sosem sminkelem magam, most...

Sosem sminkelem magam, most mi legyen?

Figyelt kérdés
Szóval nem vagyok az az átlagos tini lány, nem hordok szoknyát mert kényelmetlenül érzem magam, magas sarkút meg még pénzért sem vennék fel, nincsenek pattanásaim, szerencsére, bár még csak 15 vagyok, és soha nem sminkelem magam. Hamarosan jönnek a vizsgáim és mivel ki kellesz öltözni ugy gondolom hogy egy kis smink sem árthat, viszont nem tudom mit kezdjek magammal. Sötét barna szemem van, hasonló barna hajam és, a barátaim szerint, bazi hosszú szempilláim. Tudnátok valami enyhe de izléses smiket ajánlani, nem tul sürgős.
2013. ápr. 10. 21:57
 1/8 anonim ***** válasza:
66%

Ilyen voltam én is. Csak nekem zöldeskék a szemem... Na de ez most nem lényeg.

Próbálj ki egy egyszerű fekete kontúrt. Nekem nagyon bejött. Kiemeli a szemed, elegáns. :)

Viszont vizsga előtt gyakorolj a tükör előtt hogy a "nagy napon" már jól menjen :)

2013. ápr. 10. 22:12
 2/8 A kérdező kommentje:
Kösz szépen, majd gyakorolok, ha lesz egy kis szabad időm :)
2013. ápr. 10. 22:18
 3/8 anonim ***** válasza:
Attól, hogy valahova ki kell öltözni, még nem jelenti azt, hogy egy nőnek kötelező sminkelnie magát. A tanárokat, vizsgáztatókat nem az érdekli.
2013. ápr. 10. 22:19
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

"vizsgáztatókat nem az érdekli"

Nem csak hogy nem érdekli, de visszatetsző is lehet nekik!

Az idősebb tanárok nem nézik jó szemmel, ha egy fiatal (ráadásul ennyire) sminkel.

Inkább a tudásoddal tűnj ki!

Lesz még bőven alkalmad sminkelni. A vizsga a leges legrosszabb alkalom, hogy elkezd.

2013. ápr. 10. 22:42
 5/8 A kérdező kommentje:
Értelek titeket, végül is csak 15 vagyok, de csak szeretném kipróbálni. Az osztálytársaim menden nap, nem is gyengén vannak kisminkelve és tegnap pont eröl beszéltek és azt mondták hogy ők nem akrnak szégyelni, hogy "már" 15 vagyok és nem sminkelem magam.
2013. ápr. 10. 22:48
 6/8 anonim ***** válasza:

Kérlek, én majdnem kétszer annyi idős vagyok, de nem sminkelek.

Csak nagyon nagyon nagy alkalmakra (esküvő, bál...), de a vizsgák soha nem tartoztak ezen "nagy alkalmak" közé.

Persze sminkelhetsz. Elkezdhetsz lassan, fokozatosan ismerkedni vele, de azt tudd, hogy NINCS olyan, hogy kötelező X éves kortól sminkelnie egy nőnek.

Az osztálytársaid nem te vagy. Semmi közük hozzá.

2013. ápr. 10. 23:00
 7/8 anonim ***** válasza:

Szerintem legfeljebb egy kis szempillaspirált használj, ha ésszel csinálod nem a festék fog látszani, csak az, hogy jobban érvényesül a tekinteted. :)

Mivel a hétköznapokban nem sminkelsz, nem is kell ennél több, nehogy feszélyezve érezd magad ("miért néznek így, ennyire feltűnő? nagyon rosszul áll? elkenődött?") egy vizsgahelyzetben.

Én ennyi idősen a vizsgákra egyáltalán nem mertem sminkelni (amúgy sem használtam semmit), mert egyrészt általában jobban kedvelik a szerényebb megjelenést, és mert nagyon paráztam, hogy olyan tételt húzok, ami nem megy olyan jó, és csak lebőgném. :D

2013. ápr. 10. 23:19
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem mindegy azért milyen vizsga. Mert egy táncvizsgára, vagy hasonlóra jól jöhet egy kis smink, viszont egy irodalom vizsgára teljesen felesleges, sőőőőt, éppenhogy nem, vagy nagyon minimálisan illik sminkelni.

Fesd ki a szempilláidat, tegyél fel egy natúrabb árnyalatú szájfényt, és kész, elég is. Pláne idiótán jön ki, ha a szokott tanáraid előtt pont egy vizsgán jelensz meg pandaszemekkel, vörös rúzzsal, stb.

Az osztálytársaid meg idióták, ha zavarja őket, hogy nem vagy kikenve. :D

2013. ápr. 10. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!