Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » A-s kosarú push up melltartó van?

A-s kosarú push up melltartó van?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 9. 20:51
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen van... de minek. Nekem is van, de tök kényelmetlen, a mell meg nem lesz tőle nagyobb, se formásabb, mivel ahhoz túl kicsi. Nem is tudom minek vettem.
2013. ápr. 9. 21:02
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Anno nekem is volt, 14 évesen nekem is volt. Egy kicsit javított a helyzeten, de nem sokat.
2013. ápr. 9. 21:52
 3/6 A kérdező kommentje:
21:52 en 13 vagyok.. es ha megkerdezhetem most hany eves vagy es mekkora a melled?
2013. ápr. 9. 21:59
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én nekem is volt,soha többet nem vennék,igazából az A-son nincs annyira mit kiemelni mint akár egy B-sen és ebből az okból kifolyólag nagyon természetellenes a hatása a ruha alatt is.Az ismerősök sem fogják azt hinni hogy 1 nap alatt nőtt meg,igazából pedig ha belegondolsz ha kapcsolatban vagy-leszel fiúval,mikor "letépi" rólad a ruhát azt mondja majd: ez csalás!! :D tényleg kellemetlen,nagyon! :/
2013. ápr. 11. 11:13
 5/6 anonim ***** válasza:
A kosaras a melled.Mit push up-olnál fel?
2013. ápr. 11. 21:42
 6/6 anonim válasza:
100%

Szerintem nyugodtan tojd le a fejet annak, aki kritizal vagy barmi modon bant a tested miatt. Ebben a korban szinte naprol-napra valtoznak a lanyok. Hirtelen magasak lesztek es beindul a formalodas az alakotokban is, aztan 1 ev mulva csorgatja az osszes srac a nyalat ratok. Van akinel gyorsabban, van akinel lassabban megy vegbe, a vegen ugyis ti, lanyok, fogtok nyerni. ;) Amugy meg a legtobb fiut/ferfit nem elso sorban a mellek merete, mint inkabb a formaja erdekli. Egyebkent meg az aki igazan szeret, ugy szeret, ahogy vagy, amilyen vagy. Kar ezen barmit tovabb ragozni. Felvehetsz barmilyen ruhat, smikelhetsz akarhogy, ha valakinek tetszel es szeret az mindenhogy szeretni fog. Ha megtalalod ezt a sracot, rajossz mennyire badarsag a masoknak megfeleles kergetese es ezzel egyutt megtalalod az igazi szabadsagot/boldogsagot.

(Most meg ugyse fogsz hinni nekem, de majd ha megtalalod ezt az embert, talan eszedbe jut, mit mondtam es elmosolyodsz.)

2013. ápr. 12. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!