A-s kosarú push up melltartó van?
Szerintem nyugodtan tojd le a fejet annak, aki kritizal vagy barmi modon bant a tested miatt. Ebben a korban szinte naprol-napra valtoznak a lanyok. Hirtelen magasak lesztek es beindul a formalodas az alakotokban is, aztan 1 ev mulva csorgatja az osszes srac a nyalat ratok. Van akinel gyorsabban, van akinel lassabban megy vegbe, a vegen ugyis ti, lanyok, fogtok nyerni. ;) Amugy meg a legtobb fiut/ferfit nem elso sorban a mellek merete, mint inkabb a formaja erdekli. Egyebkent meg az aki igazan szeret, ugy szeret, ahogy vagy, amilyen vagy. Kar ezen barmit tovabb ragozni. Felvehetsz barmilyen ruhat, smikelhetsz akarhogy, ha valakinek tetszel es szeret az mindenhogy szeretni fog. Ha megtalalod ezt a sracot, rajossz mennyire badarsag a masoknak megfeleles kergetese es ezzel egyutt megtalalod az igazi szabadsagot/boldogsagot.
(Most meg ugyse fogsz hinni nekem, de majd ha megtalalod ezt az embert, talan eszedbe jut, mit mondtam es elmosolyodsz.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!