Mi a véleményetek?
Eben a korban nem ő az első, és nem ő az utolsó, aki ezt csinálja. Nekem is voltam ilyen osztálytársaim még áltsuliba, akik méregdrága, push-up melltartókat vettek fel, htha nagyobbnak látszik a mellük (ami nem volt), de világosan látszott, hogy nem volt benne semmi.
A fiúk meg nem hülyék, szerintem inkább rajta nevetnek, nem rajtad.
Jajj,nem értelmi kérdés ez, hanem érdekes nekik főleg,hogy az ő hormonjaik is éledeznek már.
Egyébként kis butus még az osztálytársad,majd egyszer megvilágosodik és ráébred erre. Csúnya dolog, de nagy valószínűséggel egy kis srác fogja helyrerakni, mert ha ilyesmire rájönnek nem igazán hagyják lógva az illetőt.
Sajnos ilyen korban még nagyon nincsenek tisztában egyes lányok azzal, hogy mi a gáz és mi nem az. Én ennyi idősen még nem is hordtam melltartót, csak toppot.
Ne törődj vele. A 12 éves fiúk még nem egy 12 éves lány mellével vannak elfoglalva, hanem azzal, hogy milyen jófej, tud-e röhögni vele. A fiúk sem hülyék, te is észrevetted, hogy kamu, akkor nyilván ők is.
Nálunk is volt a suliban egy pár ilyen "ál-csöcsösített" leányzó.
Jó szórakozás volt "véletlenül" megnyomni picit a cicit, az meg behorpadt mint a bádoghordó...:) Látszott h nincs benne semmi:)D
Na, akkor égett a naccságos kisasszony úgy mint a fáklya!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!