Tényleg nagyon rossz a NYC Skin Matching Alapozó? Nektek hogy vált be?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 8. 23:33
1/2 anonim válasza:
Krémmánián lehet olvasni a véleményeket. Sajnos valósak, nagyon rossz alapozó. Pattanásos lettem tőle, és nem tudom miért nevezik alapozónak, mert se nem teszi egyszínűvé a bőrt, se nem fed el semmit. Egyáltalán semmire nem jó.
2/2 anonim válasza:
Én használtam/használom, amíg tart. Szerintem annyira nem rossz, én hál' Istennek nem lettem tőle pattanásos. A fedése tényleg nem túl jó, de ezen kívül nekem nincs rossz tapasztalatom vele. Elolvastam a krémmániás hozzászólásokat, meglepődtem, hogy ilyen szinten nem vált be senkinek. 1-2 jó vélemény van, a többi mind negatív.
Tényleg nem egy tökéletes alapozó, de annyira nem rossz, főleg az árához képest, főleg, hogy amikor vettem, akciós volt. Minden esetre nem hiszem, hogy többet veszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!