Hogy néz ki egy levegős rossz műköröm?
Figyelt kérdés
2012. nov. 21. 11:57
2/6 anonim válasza:
Azt az eget! de ocsmányok! aki nem ért hozzá minek csinálja??
4/6 anonim válasza:
ezek? hát, a gyártóik szerint körmök.... ők meg vannak róla győződve, hogy ezek szépek. mint ahogy az ide írogatók 99%-a is meg van róla győződve, hogy tud körmöt építeni.
5/6 anonim válasza:
Második vagyok és műkörmös szóval igen meg vagyok győződve róla hogy tudok körmöt csinálni, de szerintem laikus szemmel is undorítóak ezek a körmök.
6/6 anonim válasza:
Hát nem attól függ, hogy valaki körmös, vagy csak otthon gányol... ha hiányzik a szépérzék, az alapprobléma.
Plusz az alázat hiánya is lehet gond. Hogy nem hallgatja meg az építő kritikát. Ezért van ennyi rossz körmös. Arról már nem is beszélve, hogy azt hiszik sokan, hogy ez könnyű.. nem, nem az. És aki ezt nem látja be, sosem lesz belőle igazi szakember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!