Divat még ezüstben a bagoly?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 8. 19:23
1/5 anonim válasza:
Szerintem igen. De ha neked tetszik, nem mindegy, hogy divatos vagy nem? A lényeg, hogy jól érezd magad benne.
2/5 anonim válasza:
Szerintem nem divatos. Elvileg ciki...de teszek rá, nekem tetszik, nem a divat miatt vettem.
3/5 anonim válasza:
Igen is, meg nem is. Új kiegészítők lettek a legdivatosabbak mostanság, de még a baglyokat sem kell eltenni a szekrény mélyére. Egyébként meg, ha tetszik, hordd!! Nem kell mindig az aktuális divathoz igazodni! :)
4/5 anonim válasza:
Sosem értettem ezt a bagoly-mániát, ha tetszik, szerintem hord nyugodtan, láttam párat ami aranyos azért, inkább vegyél fel olyat ami tetszik mint valami szuper divatos cuccot amit minden második ember magára aggat mert "menő".
5/5 anonim válasza:
Szerintem már annyira nem, de nem is zavar.
HP fan vagyok, szóval nálam a bagolymánia nem akkor alakult ki, amikor trendi lett ez a madár, mint kiegészítő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!