Mit csináljak ha anyu nem engedi hogy sminkeljem magam?
ha az én lányom már ennyi idősen csak sminkkel érezné jól magát, akkor végképp nem engedném neki...
2013. ápr. 6. 21:52
Utolsó így van! Ott már rég baj van…
2013. ápr. 6. 22:00
Ne akarj már olyan buta liba lenni mint a többi akik csak smink segítségével tudnak szépek lenni
2013. ápr. 6. 22:00
Egy kis szempillaspirál még oké, de a szemceruza szerintem felesleges.
Èn is 13 vagyok. Van egy osztálytársam aki először körmöt festett, aztán magassarkúban kezdett el járni, áttért a műkörömre és mostmár homlokig rózsaszín a szem, orrtól füleg pedig szemceruzás....inkább ne akarj ilyen lenni.
Szempillaspirált használj nyugodtan; de a szemcerkát hanyagold.
2013. ápr. 6. 22:10
15/24 A kérdező kommentje:
Na szóval... nem érdekelnek ezek a lenéző hozzászólások..de most komolyan mi baja lenne a bőrömnek? főleg hogy a szempillaspirál nem is a bőrömön van de mindegy. nyilván nem bolti 200Ft-os vackokat használnék, amiktől tényleg tré lesz később a bőröm. Egyébként suliba nem sminkelném magam.
16/24 A kérdező kommentje:
Na én azért a műkörömig meg szemöldökig rózsaszín sminkbe, magassarkúba ki nem mennék az utcára:D
17/24 A kérdező kommentje:
11-ik miért nem?:) azért se érezze jól magát, mert a Kedves anyukája megtiltja? ez így kicsit érdekes...:)
18/24 anonim válasza:
Szerintem semmi gond nincs azzal ha ennyi idősen egy kis visszafogott sminket teszel fel, az szerintem szép :D, de ha neked ez ilyen fontos akkor beszélj anyukáddal, vagy ha mész el akkor menj be valami plázának a mosdójába, mekibe vagy egy barátnődhöz és sminkeld ki magad ott.
2013. ápr. 7. 11:14
Én nagyon elkeserednék ha a lányomnak ennyi idősen már ilyenen járna az esze. Szerencsére nekem magamtól sem jutott eszembe. Ha nem engedi nem engedi ez van.
2013. ápr. 7. 13:45
Nekünk általánosban nem is lehetett sminkelni. Ha valakin észrevették, jó esély volt rá, hogy lemosatták vele. És ez nem 20-30 évvel ezelőtt volt.
Ha nem suliba mész, nem hiszem, hogy olyan nagy probléma lenne, hogy felteszel egy spirált szolídan, bár teljesen feleslegesnek tartom ilyen korban. Hozzáteszem, a legtöbb lány a te korodban nem tudja normálisan sminkelni magát, feltesz 2-3 réteg spirált, csomós az egész és ez nagyon gáz.
2013. ápr. 7. 16:08
Kapcsolódó kérdések: