Ha mindennap használok szempillaspirált, az árthat? Többi lent!
igen a rendszeres használattól hullik és töredezik is, persze ez attól is függ mennyire jó szempilla spirált használsz
szerintem vagy kozmetika festésre járj (max 2000ft), vagy 3d pilla lehet a megoldás (kuponnal 4000ft körül)
egyáltalán nem lesz tőle baja a szempilláidnak ha két dolgot betartasz:
- minden este mosd le alaposan
- ne nagyon olcsó szempillaspirált használj
Tőlem is sokan kérdezték már, hogy műszempilla-e, bár mikor napi szinten mondogatja neked egyszerre legalább 5 ember, hogy mennyire gyönyörű szempilláid van, akkor már kicsit ráunsz mindig megköszöntgetni (bár attól még jól esik). :)
Én egyébként úgy vettem észre, hogy a jobb szememen a pilláim rövidebbek lettek, viszont a balon nem, ezért most hülyén nézek ki (szerintem.) (bár ha a baloldaliak is lerövidülnek akkor még sírni is képes lennék) :D (mások szerint amúgy ez hülyeség)
Úgyhogy most nagyban kenegetem ricinusolajjal. Nem várom, hogy megnövessze az eddiginél nagyobbra őket, mindkét oldalon, csak annyit, hogy legalább egyformák legyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!