Mennyi ideig használtok egy szempillaspirált?
Most néztem egy videót amiben a sminkes azt mondta hogy egy szempillaspirál 3 hónapig jó!
[link] (legalul van a videó és olyan 1 perc 50 körül kezd róla beszélni)
Én egy spirált akár 6-7 hónapig használok pedig nekem csak 2 szempillaspirálom van, és akinek van 50 db az 3 hónaponta cseréli mind az 50 et?
Nektek erről mi a véleményetek?
Nekem az összes spirálomra 6 hónap van írva. Én nem szoktam ezzel foglalkozni, mert a jobb fajta spiráloknak semmi baja nem lesz ennyi idő után. A 6 hónap egyébként sem azt jelenti, hogy azután megromlik a spirál, vagy beteg leszel tőle, hanem azt, hogy addig kifogástalanul megőrzi az eredeti minőségét. Szokták mondani, hogy elszaporodnak benne a bacik, azért kell kidobni. Egy púderben, szemhéjpúderben, ami elvileg 2 évig jó, abban nem szaporodnak el? Meg ha csak te használod, és nem osztod meg másokkal, akkor amúgy sem lehet gond. Most is van olyan Max Factor spirálom, amit több mint másfél éve vettem. Igaz nem napi szinten használtam, de csak most kezd elfogyni, és semmi baja sincs. El fogom használni. Ha viszont valamilyen sminkterméknek megváltozik az állaga, vagy fura szaga lesz, akkor azonnal kidobom. Már voltam úgy, hogy Miss Sport szemceruza meg Essence zselés tus (pedig nem is volt régi) megromlott, büdös lett. Rögtön kidobtam.
Szerintem ezt a spirálokról csak azért terjesztik, hogy minél gyakrabban vegyél újat.
(Ezt nem tudtam, hogy az Avonra 3 hónap van írva. o_O Régen nekem is volt, és az tényleg 3-4 hónap után használhatatlan lett, mert elkezdett morzsolódni meg beszáradni. Azóta nem is veszek Avonosat.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!