Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Nagyon szeretnék helix pc-t....

Nagyon szeretnék helix pc-t. Lövetni szeretném nem szúratni. Mennyire fáj? :D és mivel tudnám meggyőzni a szüleimet hogy megengedjék? Valami tipp hogy hogyan kezdjek bele anyummal ebbe a beszélgetésbe?

Figyelt kérdés
:D

2013. ápr. 5. 22:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Ne vedd ki..nekem a piercinges azt mondta, hogy fél évig ne cseréljem, ne vegyem ki.

Egyébként nyilván vannak kivételek is, akiknek nem lesz bajuk a lövéstől, de sokaknak meg lesz, a szúrástól meg senkinek. A pukli meg azért nőhet oda, mert nem kezeli rendesen, ez független a szúrástól.

Az alsókat egyébként nekem is lőtték, de az csak hús, az más, mint a porc:)

2013. ápr. 6. 13:40
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek:) tegnap megkérdeztem anyumat elég jól meggyőztem :)még megbeszélik apummal mert apum sajnálja a fülem:> de remélem megértik hogy egyszer vagyok fiatal ,....:D es meg irok hogy mi lett;)
2013. ápr. 8. 08:10
 13/14 A kérdező kommentje:
na megcsinatattam:):D es nem fajt es most e faj:) imadom*--------*
2013. ápr. 9. 14:14
 14/14 anonim ***** válasza:

Igaz, már írtad, hogy megcsináltattad, de ha a szüleiddel akarod megbeszélni, akkor felesleges azt mondani, hogy piercing, alapból a környezetemben senki nem hív így egy fülbevalót...

Egyébként én 1,5 éve lövettem, előtte kb 3 hónappal meg fülcimpába, és nekem speciel a cimpába jobban fájt az összes.

A porccal nem volt soha semmi probléma, nem gennyedzett, stb.... Az első pár nap úgy kezeltem, ahogy mondták, 1 hónapig nem próbálkoztam a bevételével, és lásd, túléltem a rettegett lövetést.

14 évesen csináltattam (értelemszerűen most 16 vagyok, mint te), és a szüleimet egy percig sem kellett győzködni. Elmondtam nekik mit akarok, áldásukat adták rá (nem is értem, egy ilyen apróságra hogy ne) (ha nem egyeztek volna bele, mondjuk akkor is megcsinálom), aztán másnap már mentem is lövetni. Ennyi.

2013. ápr. 18. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!