Volt valakinek problémája helix piercinggel?
mivel porcba szúrt ékszer nehezebben gyógyul: általában több hónapot vesz igénybe a teljes gyógyulása.
időközben kialakulhat "hadhús" rajta, ami normál esetben, rendes kezelés után elmúlik.
annyi, hogy az első hónapokban ezért oda kell figyelni rá: lehetőleg azon a fülünkön ne aludjunk, amibe frissen van szúrva az ékszer, hajmosáskor figyeljünk oda, hogy ne rántsuk meg a törölközővel, vagy öltözködés közbe ruhával.
nem annyira "zűrös" ékszer, mint egy industrial, de minden piercingnél fenáll az elfertőződés, vahdhús stb kialakulása.
nekem 5 helixem van, ebből kettővel volt gond, az egyiken vadhús nőtt, ami elmúlt és be is gyógyult azóta, a másik meg nehezen gyógyul, de ez ezzel jár.
(én is láttam a fent említett videót, már vagy fél évvel ezelőtt, ettől függetlenül van jó pár piercingem és egyikkel sem volt úgy igazán gond)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!