Most vettem műkörmöt, mivel ragasszam föl?
No, akkor majd ha az orvos szakmabeli lesz, netán lát pár biztonsági adatlapot is, akkor majd azt is tudni fogja, hogy melyik anyag mit tartalmaz.
8 éve is ugyan ilyen összetevője volt a két anyagnak. Sőt, a körömragasztó még polimetilakrilátot is tartalmaz, ami más néven plexi, plusz egy allergizáló tétel.
A másik a Etil-2-cianoakrilát, ami legalább 95%-ban szintén van a műkörömragasztóban.
Halkan jegyzem meg, hogy az olyan körmös, aki nem tudja, hogy a két anyag ugyan az, a kontár kategória.
Az iq fájter lehet, hogy sértő. Viszont nem tudom, hogy mi a te szakmád, de én sem dumálok bele. Te se tedd, ha nem értesz hozzá. Márpedig, a leírtak alapján löveted nincs róla, pont annyira nincs, mint azoknak a körmösöknek, akinél eddig megfordultál, és nem tudják, hogy milyen anyagokat használnak.
Ok, ne kérj bocsánatot :D Majd valahogy megbékélek vele, hogy olyan szólt hozzá a kérdéshez, aki pont annyira ért hozzá, mint én a harangöntéshez :D túlélem..
:) Igen, én már körmösnek születtem :D Természetesen 8 általánossal :D Amúgy nem kérdeztem, hogy mi a szakmád, de bármi is legyen, nem pofázok bele, mondjuk kivéve, ha ugyan az, mint az én eredeti szakmám, a külkereskedő, amit szívből utáltam vagy 10 évig :D
Mint írtam, a műkörömragasztó ugyan azt a Etil-2-cianoakrilát-ot tartalmazza, mint a pillanatragasztó, bár látom, a tények annyira nem izgatnak :D
Keress jobb, hozzáértőbb orvost, aki utánanéz, hogy mi mit tartalmaz, plusz jobb körmöst, aki nem ragaszt tipet, sem ezzel, sem azzal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!