Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Létezik ilyen fogszabályzó?

Létezik ilyen fogszabályzó?

Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy már jó ideje szükségem lenne fogszabályzóra, csak mikor kissebb voltam és az ált. suliba szinte a fél osztálynak volt, nekem nem lehetett, mivel még egy csomó tejfogam volt, meg nőtt ki éppen a felnőtt... most itt vagyok 16évesen és anyuék azt szeretnék, hogy ha elmennénk a fogorvoshoz is megcsináltatnánk, viszont ebbe a korba már kissé cikinek érzem, vagyis nem is az, hanem ígyis allig van önbizalmam meg minden, meg csak nekem lenne meg ien egyébb hülyeségek... így is allig merek valakire rámosolyogni... erre apum azt mondta, hogy ezzel ne törődjek, létezik olyan fogszabályzó, amit észre se lehet venni, mivel nem a fogak elejére, hanem a hátuljára teszik fel... azt szeretném megkérdezni, hogy ilyen télleg van-e, meg, hogy egyátalán magyarországon csinálnak-e ilyet és, hogy több pénzbe kerül-e?
2009. szept. 20. 18:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, hogy ilyet csak külföldön csinálnak és nagyon drága. De ez már jó pár éves info, lehet azóta már itthon is. De lehet ilyen fogszínű porcelántalpasat kérni, az alig látszik.
2009. szept. 20. 21:33
 12/15 anonim ***** válasza:

Nekem belső volt,állandó de mondjuk csak alul.

Nem tette tönkre a nyelvem,eleinte azért sokszor odatévedt a nyelvem,de nem volt zavaró.

Nem mostanában volt ez a fogszabályzóm,kb. 4 éve,akkor volt 14 000 Ft.

De az ilyen fogszabályzót csak akkor teszik fel,ha erre van szükséged.

Mármint ilyenkor kifelé tolja a fogadat,és nem befelé(mint ami látszik is).

Ezt az orvos tudja,hogy neked ilyen kell-e.

Nyilván,ha kifelé állnak a fogaid és az a cél,hogy benntebb legyenek,akkor nem ilyet fog felírni az orvos.

2009. szept. 21. 12:11
 13/15 anonim ***** válasza:

itt vannak az árak az interneten ezt találtam:

Fogszabályozás Kezelési terv, árajánlat (kezelés esetén benne van az árban)

15 000 Ft

Fém rögzített fogszabályozó 398 000 Ft

Porcelán rögzített fogszabályozó 448 000 Ft (akcióban most 403 000 Ft)

Lingual (fog belső felszínén) fogszabályozó 1 560 000 Ft

Kivehető fogszabályozó 30 800 - 38 800 Ft

Önligírozó fogszabályzó 488 000 Ft

Aktiválás 4 000 Ft

2009. szept. 21. 15:35
 14/15 anonim ***** válasza:
én is ígyvagyok. ég csak 13vagyok. de még nin cs kint minden tejfogamés majd csak később kell. szerintem egyszerűbb lenne ha nem ilyen ezüst vaby milyen hanem inkább fehér fogszabit tennél. az jobb. :) bár nekem tuti nem olyan lesz. :D
2009. szept. 22. 19:32
 15/15 anonim ***** válasza:

Szerintem a porcellán a legnőiesebb :)

Persze ha szereted az extrém dolgokat, akkor a szinesek a nyerőek.

2009. nov. 15. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!