Mielőtt alapozót/bb krémet veszel szoktál nézni róla véleményeket vagy teszteket?
Én a krémmánián szoktam elolvasni a véleményeket, amit aztán összegzek, átgondolom, hogy milyen az én bőröm és milyen termékre lenne szükségem. Megnézem a költségvetést, amiből éppen gazdálkodok, és hogy megéri-e megvenni az adott terméket. Ha úgy döntöttem, hogy egy próbát megér, akkor elmegyek a boltba és konstatálom a kínálatot, van-e számomra megfelelő szín, milyen az állaga, stb.
Kicsit körülményesnek tűnhet a dolog, de így ritkán veszek olyan terméket, ami később mégsem válik be.
Én szinte mindent lecsekkolok krémmánián, amit nem ismerek. Szerintem sok melléfogástól mentett meg. Mondjuk volt olyan is, hogy pl. egy korrektorról csak 5*-os vélemények voltak (igaz nem túl sok), megvettem, és egy rakás sz*r. Blogokon szoktam alapozókról nézni képeket, hogy milyen az árnyalat, ilyesmi. Mondjuk nekem az alapozóvásárlás úgy szokott kinézni, hogy bemegyek a dm-be, végignézem az összes márka összes alapozóját (ami árban szóba jöhet), kiválasztom a legvilágosabbakat, amik kaphatók, kipróbálom a tesztert, megítélem, hogy túl sötétek a bőrömhöz és távozok. xD Aztán később megveszem amit előtte használtam, pedig az sem passzol tökéletesen, mert egyszerűen az én színemet nem lehet kapni a dm-ben vagy a Rossmannban.
BB krémből eddig 1, azaz 1 darabot tudtam kipróbálni, mert az összes barnának meg narancssárgának tűnt, ahogy a tesztert kipróbáltam. Egyedül a Hélia-D BB krémje elég világos nekem, arról jó sok véleményt olvastam krémmánián meg blogokon, mielőtt megvettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!