Isadora, Dior, Clinique, MAC, YSL vagy Estée Lauder? Melyik a legjobb?
Mindegyik más terméke miatt jó, de azért én az Isadora-t annak ellenére, hogy nagyon jó márka, nem említeném egy szinten. Diorról nem nyilatkozom, mert ennél a terméknél szerintem a nevet fizeted meg nem a minőséget. A clinique nagyon jó, mert ugye a sminkek úgy készülnek, hogy a bőr valamilyen problémáját kezeljék (alapozó, korrektor). A Mac (személyes kedvenc :D ) nagyon jó a szemhéjpúderei eszméletlen pigmentáltak, a pirosítói egész nap fenn maradnak, alapozót minden fedésben lehet találni, korrektorok teljes fedésűek és tartósak, és még napokig lehetne róla ömlengeni:DD. A YSL és az Estée Lauder mindkettő nagyon jó alapozókat csinál.
Én a Mac-et ajánlom :))
Remélem, hogy legalább egy picit tudtam segíteni.:)
Amiket próbáltam ezeknek a márkáknak a termékei közül mind tökéletesek:
MAC rúzs, Isadora körömlakk, Clinique alapozó és korrektor. Ezeket bátran ajánlom, a többire meg gyűjtögetek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!