Melyik a legjobb alapozó? (Mac, YSL, Clinique, Estsée Lauder Girogo Armani stb. )
Kérlek segítsetek nekem,szeretnék egy nagyon jó és márkás alapozót venni mert nekem megéri. Volt már,hogy kisminkeltek Girgo Armanival és tetszett messziről,de amikor közelebb mentem a tükörhöz nagyon látszott az alapozó,az arcom tele volt szemcsékkel meg darabkákkal. Szóval szerintetek melyik az amelyik szinte láthatalanul fed és gyönyörűvé teszi az arcot?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Szia!
Ezt csak egy alapozóval nem fog elérni, kivétel ha szinte tökéletes a bőröd. Amennyiben vannak bőrhibáid szükséged lesz egy jó korrektorra is, esetleg púderre(de ez nem feltétlen kell). Én elfogult vagyok, szerintem MAC-et vennék a helyedben. Menj be az üzletbe, és ott segíteni fognak neked.
Nemrég egy újsághoz Estée Lauder alapozó minta volt ajándékba. Kipróbáltam és bámulatos, nagyon jól fedett és nem látszott maszkszerűnek egyáltalán. Ha meglesz az első fizetésem, tuti beruházok egyre.
21/L
Guerlain alapozó. Ugyanolyan nagy márka mint ezek de a legjobb benne hogy fújós. És egyenletesen oszlik el. Egyébként igaza van az elsőnek bármit kenhetsz a bőrödre ha nem tökéletes pl tisztamitesszer, akkor azok nem fognak eltűnni ugyanúgy látszódni fognak. Nálad a probléma ott van
hogy szerintem nem radírozol. Aztán a következő probléma ott lehet, hogy nem teszel fel primert, bázis alapú átlátszó gélt ( minden márkának van). Azzal kell bekenni aztán pedig az alapozót rá (folyékony alapozót) végül egy kevés porpúderrel fixálni. Esetleg vehetsz fixálósprayt is
és akkor még simább hatást érsz el. A Chanel Vitalumiere-t is ajánlom.
De pontosan mi a bajod a bőröddel, amiért rátennéd?
Ezt sem ártana tudnunk...
Hetente kétszer,háromszor szoktam radírozni. Igazából nincsenek nagy problémák a bőrömmel,de mégis sokkal szebb az arcom amikor egyenletes a színe az alapozótól. Egy két helyen vannak bőrhibáim.
Köszönöm a választ,megfogadom a tanácsodat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!