Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ajak piercingről lenne pár...

Ajak piercingről lenne pár kérdésem. Nektek bejön egy ilyen pc egy lányon? Töbib lent!

Figyelt kérdés

[link]

Szeretem az extrém dolgokat, de a természetességet is. Tehát nem szándékozom telerakatni magam piercingekkel. De ez a fajta pc megtetszett. Tényleg roncsolja a fogakat és pösze lesz tőle az ember? Főleg olyanok válaszát várom, akiknek van/volt, vagy sokat tudnak róla és természetesen szívesen meghallgatom a véleményeket is a kinézetről.

17/L

2013. márc. 23. 18:37
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Ez talán annyira még nem "elterjedt", persze megeshet, hogy csak nekem szűk a látóköröm. Nem vagyok képben a piercingekkel, de én úgy halottam, hogy a "talpas" jobban roncsolja a fogakat.
2013. márc. 23. 20:32
 12/19 anonim ***** válasza:
Sajnos már csak a nagyon extrém, utcára gyakorlatilag hordhatatlan piercingek nem túl elterjedtek, ez is divat, ami önmagában nem lenne baj, de nagyon roncsolja a fogzománcot. A folyamatos ki-be rakosgatástól a már gyógyult lyuk is begyulladhat. Összeforrni nem fog egy nap alatt, ahogy sokan állítják, csak összeszűkül a lyuk annyira, hogy fájdalommentesen nem tudod visszatenni az ékszert. Nekem kb 5 éve nincsenek bent a piercingeim, de a lyukak megmaradtak, ha akarom bármikor visszateszem őket, csak hát fáj. :)
2013. márc. 23. 21:26
 13/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! :) Esetleg annyit még kérdezhetek, melyik fajta nem roncsolja "annyira" a fogakat? Van az a sima "pötty" vagy ez a karika?
2013. márc. 23. 21:42
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem középen van, most épp sima talpas pc van benn, de hordok patkót is, meg karikát, már lassan egy éve megvan, de nem lettem pösze, a fogaimat sem roncsolta, az ínyemet sem, kb 1 nap alatt megszoktam, inni is tudok simán, enni is, a csókolózásban sem zavar (meg a partnereimet sem :D), mindenkinek tetszik, jó vele szórakozni, ha unatkozom, éjszaka sem kényelmetlen, ha olyanom van, akár másfél-két napra is ki tudom venni, nem szűkül be a lyuk... szóval, ÉN csak pozitívumokat tudok mondani róla :D
2013. márc. 24. 01:10
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
egyébként, a karikám nekem hozzá sem ér a fogaimhoz.
2013. márc. 24. 01:11
 16/19 anonim válasza:

volt 3 helyen az ajkamban, patkó, karika és talpas is, egyik sem bántotta sem a fogamat, sem az ínyemet, semmi baj nem volt velük. Ha gyógyulás után rövid szárú talpasat raksz be észre sem fogod venni hogy ott van. Semmiben nem zavar.

Fél él után kivettem az egyiket, pár óra alatt összehúzódott és néhány napra rá be is gyógyult, nincs már ott semmilyen átjárás.

2013. márc. 26. 11:19
 17/19 getsun válasza:

hát.. szerintem k*rvára jól néz ki:D Nekem személy szerint bejönnek az ilyen csajok :$ :DDD Nekem tavaly volt, de begyulladt, volt egy kis balhém és eleinte még elég nagy patkót tettem be, így tehát kivettem s beforrt:( sajnálom:( De nem baj, mert holnap megyek újra szúratni ;) :D Nekem sem ért a fogaimhoz még a rövid idő alatt sem, amennyit bent volt.(Suli miatt nem tudtam eddig hordani..)

Ha neked tetszik, hajrá! A többiekre meg szarjál ..:D

Nekem is magyaráznak a fültágító miatt, de egyik fülemen be, a másikon meg ki!:D

2013. máj. 29. 23:02
 18/19 anonim ***** válasza:

Dec 21.-én szúrták át a számat, talpas volt bent, gondoltam áh mit nekem talpas, nekem karika kell (pont ez miatt a kép miatt tetszett meg).

Aztán mikor eszel/iszol és a villa/kanál/pohár hozzáér kicsit sem lehet hallani a "kellemes" hangokat, és nekem elforgott..:(

se pösze nem lettem se a fogaimat nem roncsolta.

És csóknál is zavaró, nem csak nekem volt az...

Most is talas van bent és szerintem jobb..:D

2013. júl. 14. 03:01
 19/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Míg gimis vagyok, nem teszek magamba pc-t úgy döntöttem :)
2013. júl. 14. 10:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!