Ajak piercingről lenne pár kérdésem. Nektek bejön egy ilyen pc egy lányon? Töbib lent!
Szeretem az extrém dolgokat, de a természetességet is. Tehát nem szándékozom telerakatni magam piercingekkel. De ez a fajta pc megtetszett. Tényleg roncsolja a fogakat és pösze lesz tőle az ember? Főleg olyanok válaszát várom, akiknek van/volt, vagy sokat tudnak róla és természetesen szívesen meghallgatom a véleményeket is a kinézetről.
17/L
volt 3 helyen az ajkamban, patkó, karika és talpas is, egyik sem bántotta sem a fogamat, sem az ínyemet, semmi baj nem volt velük. Ha gyógyulás után rövid szárú talpasat raksz be észre sem fogod venni hogy ott van. Semmiben nem zavar.
Fél él után kivettem az egyiket, pár óra alatt összehúzódott és néhány napra rá be is gyógyult, nincs már ott semmilyen átjárás.
hát.. szerintem k*rvára jól néz ki:D Nekem személy szerint bejönnek az ilyen csajok :$ :DDD Nekem tavaly volt, de begyulladt, volt egy kis balhém és eleinte még elég nagy patkót tettem be, így tehát kivettem s beforrt:( sajnálom:( De nem baj, mert holnap megyek újra szúratni ;) :D Nekem sem ért a fogaimhoz még a rövid idő alatt sem, amennyit bent volt.(Suli miatt nem tudtam eddig hordani..)
Ha neked tetszik, hajrá! A többiekre meg szarjál ..:D
Nekem is magyaráznak a fültágító miatt, de egyik fülemen be, a másikon meg ki!:D
Dec 21.-én szúrták át a számat, talpas volt bent, gondoltam áh mit nekem talpas, nekem karika kell (pont ez miatt a kép miatt tetszett meg).
Aztán mikor eszel/iszol és a villa/kanál/pohár hozzáér kicsit sem lehet hallani a "kellemes" hangokat, és nekem elforgott..:(
se pösze nem lettem se a fogaimat nem roncsolta.
És csóknál is zavaró, nem csak nekem volt az...
Most is talas van bent és szerintem jobb..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!