Baj ha a köldök piercing gennyesedik?
Figyelt kérdés
Mit csináljak? Tisztitottam minden este még csak 5 napja van köldök pc-m. Miért gennyesedett be?2009. szept. 17. 15:18
1/8 anonim válasza:
ha csak 5 napja van,akkor vagy nembírja a szervezeted ,és kifogja lökni,vagy nemtudom... kenegesd minden nap betadine kenőccsel,majd mikor megszáradt tisztítsd le folyékony peroxiddal. én is ezeket hazsnáltam 2 hónapig,amíg be nem gyógyult
2/8 anonim válasza:
5 napja van..persze, hogy gennyesedik. Még furcsa a testednek, és eza természetes reakció rá.Nekem 3 éve van köldök pc-m, és fél évig gennyedzett, mondjuk az enyém be is gyulladt mert sajnos senki nem szólt, hogy 1 hónapig ne mennyek uszodába stb... De naponta többször fertőtlenítsd és NE BETADINNEL vegyél az a gyógyszertárba akoholt és azt használd, és ha begyulladna Tetran-kenőccsel kenegesd+ kamillás tea!!
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!=)
2009. szept. 18. 10:25
4/8 anonim válasza:
Alkohollal semmiképpen se kendd!!!!
Betanide a jó rá:)
Én kb 1 éve lövettem és azt mondta a csaj aki lőtte h kenjem 70%-os alkohollal aha kentem is mostanra viszont kikellett szednem annyira elvékonyodott tőle..
5/8 A kérdező kommentje:
Mostmár teljesen össze zavarodtam az egyikőtök azt mondja, hogy NE BETADINNEL a másik meghogy NE ALKOHOLLAL! Hát most nem tudom betadínnel csak fertőtlenítem alkohollal szoktam egy igen picit kb 3 naponta!
2009. szept. 28. 17:56
6/8 anonim válasza:
Hali 2. vagyok
Igazság szerint EMBERE VÁLOGATJA...Ez olyan, hogy nekem egyáltalán nem fájt másnak meg igen, vagy pl.: mindenkinek más fejfájás csillapító veszi ki a fájdalmat a fejéből...
Neked kell kitapasztalni melyik a jó..mi csak elmondtuk,hogy nekünk mi vált be
7/8 A kérdező kommentje:
Értem!
Köszönöm a válaszokat!
Sokat segítettetek!
2009. okt. 21. 20:43
8/8 anonim válasza:
Semmiképp ne alkoholozd! Nem jó mert szárít és bőrizgató hatású, csak még lassabban fog gyógyulni tőle...inkább a Betadine ha nagyon muszáj, de legjobb lenne ha békén hagynád, ne áztasd, mindig töröld fürdés után szárazra és hagyd szellőzni sokat! Be kell hogy gyógyuljon magától, ha nem akkor használj csak valamit. Ha pl megvágjuk a kezünket azt se kenegetjük állandóan hanem hagyjuk magától gyógyulni. Ugyanez a piercingnél is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!