Milyen alapozó vállt be nektek, nekem milyen lenne jó?
Figyelt kérdés
Piros az arcom arra kellene.most csak sok korrektorral tudom eltüntetni és utána az alapozó.: (2013. márc. 22. 17:29
1/7 anonim válasza:
Írj nekem egy emailt (pullthegirl@gmail.com) és ha felesz pár kérdésre a bőröddel kapcsolatban el tudom mondani neked mi számodra a tökéletes alapozó :) (csak nem itt akarom megbeszélni, ez a honlap csak a válaszokról szól, nem a beszélgetésről)
2/7 M.Kata válasza:
én nem igazán vagyok ebbe profi,de az essence nekem bevált.itt van kép,és egy másik ember véleménye is: [link]
3/7 A kérdező kommentje:
Van ilyen essencém alapozó fölé tettem mindig nem nem sokat segit: s
2013. márc. 23. 21:50
4/7 anonim válasza:
Ha erős fedésű alapozó kell, akkor ott van pl a Bourjois Flower Perfection, Manhattan Powder Mat, Revlon Colorstay, Mac Studio Fix, meg még biztos van több is.
Nekem mondjuk simán elég pirosságra az Essence Pureskin színezett hidratálója + CV 2in1 púder. Természetesebben is néz ki mint egy alapozó.
5/7 A kérdező kommentje:
BB krémet is,szinezett hidratálót is mindent próbáltam már.:(
2013. márc. 30. 22:13
7/7 A kérdező kommentje:
Affini Tone-m volt már,nem volt a legjobb:)
2013. ápr. 19. 21:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!