Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Másnap is beszárad 3 hónap...

Másnap is beszárad 3 hónap alatt a körömlakkja? Melyik az, amelyik nem sűrűsödik be?

Figyelt kérdés
Van Manhattan, Astor, Essence, Maybelline, Rimmel. Még az Avon bírja legjobban, a többi már használhatatlan, ha a fele elfogy.

2013. márc. 22. 14:08
 1/7 anonim ***** válasza:

Nekem pont az Avon száradt be nagyon hamar, Maybelline lakkom már évek óta megvan (szerintem márlejárt a szavatosságais:/) mégis híg, viszont a Manhattan nagyon ócska, akármennyi volt,lepattogzódott a körömről, aztán pár hét (!) alatt beszáradt.

Én úgy vettem észre, hogy a legjobban (ár-érték arányban) ezek az olcsóságok, amiket bizsuboltban meg fodrászkellékesnél lehet kapni.

2013. márc. 22. 15:08
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem nem szokott beszáradni, a legtöbb évekig simán bírja. Jól visszarakod a tetejét mindig? Amúgy ha teszel bele egy kis acetonos körömlakklemosót, akkor még egy ideig tudod használni. Meg lehet külön körömlakkhígítót is venni.
2013. márc. 22. 16:34
 3/7 A kérdező kommentje:
igen, rá szoktam csavarni jól, de többet nem veszek Manhattant, az tuti.
2013. márc. 22. 19:54
 4/7 gabriell88 ***** válasza:
moyrát használok és nekem max 1 hónap után kezd el beszáradni, de akkor körömlakk hígítózom és tovább bírja
2013. márc. 24. 12:17
 5/7 anonim ***** válasza:
Van egy olcsóbb kategóriás lakkom, golden rose, piros színű. már 2 éve, hogy megvan, és ugyan olyan mint amikor megvettem! Az essences lakkjaim pedig max 3 hónapig bírják.
2013. márc. 24. 13:26
 6/7 A kérdező kommentje:
Moyra nekem is van :) fedőlakkal kibír 3 napot, na, az nem szárad be.
2013. márc. 24. 13:38
 7/7 anonim ***** válasza:

Moyra van nekem is több féle, de nem tudom mikor száradnak be, azt viszont észrevettem mintha egyre sűrűbbek lennének. Múltkor akartam venni rossmanban konkrétan van körömlakk higító, de pont nem volt. Nem tudom ha lakklemosót teszek bele, nem teszi-e végleg tönkre?

Nem az ára miatt sajnálom, csak lehet olyan színt már nem kapok!

2013. ápr. 2. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!