Könnyezik a szemem a sminktől, miért van ez?
Figyelt kérdés
Van avonos szemfestékem, inkább annál tapasztaltam ezt, de van márkátlan is, attól csak ritkán.
Általában csak spirált és sz.cerkát használok. De szeretném magan néha "színesebben" sminkelni magam. Régebben is sminkeltem magam, de ebben az utolsó évben mindig könnyeztem.
2009. szept. 17. 09:51
1/6 anonim válasza:
Valószínű allergiás vagy egy összetevőre. (Főleg, ha mástól nem könnyezel annyira) Ki kell kísérletezned, hogy melyik márka a legjobb. (Az Avont nem mondanám jó márkának)
2/6 anonim válasza:
Szerintem nem kell feltétlenül drága,márkás sminket választanod.Az avon szerintem sem túl jó. De az is lehet hogy egyik sem lesz jó,mert annyira érzékeny a szemed hogy nem bírja.
3/6 anonim válasza:
Allergia vmely öszzetevőre!
Csak kísérletezni tudsz,aztán majd csak beválik egy márka :)
A DM-nek van az a naturkozmetikum márkája,h Alverde-esetleg próbáld ki :)
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket! Majd a DM-be körül nézek akkor!
2009. szept. 17. 13:37
5/6 anonim válasza:
Nekem is meg van ez. En a szemceruzara vagyok allergias. Nem probaltam sokfelet a Manhattan bevalt a she nem, miss sporty sem, az artdeco igen. Illetve nem tudtam eldonteni hogy a she vagy a miss sportyra vagyok erzekeny. A markatlanok eleve kiesnek.. eddig amit probaltam az mindd para volt.
6/6 anonim válasza:
Az avonos szemfestékek, szemceruzák, szempilla spirálok stb. nálam is irritálták a szemem, de az érdekes az volt, hogy csak egy bizonyos idő után. Avonos cuccokkal kezdtem el sminkelgetni, így mindig is azokat használtam, viszont ez az irritációs dolog csak 1-2 éve jött elő. Én is a DM-et tudom ajánlani, hogy ott keresgélj, én is onnan veszem mostanság a szemre való termékeket kísérletezés képpen, mivel nálam ez az irritációs dolog volt hogy olyan szinten előjött, hogy le kellett mosnom a nap közepén a szem sminkem, mivel már alig láttam. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!