Lányok, asszonyok! Smink nélkül ti is jelentéktelennek érzitek magatokat? A smink annyira megváltoztatja az arcomat, teljesen ledöbbenek néha smink nélkül milyen semmilyen vagyok. Ti is így vagytok vele? Milyen sminket szoktatok feltenni?
van egy mondás, ami nagyon igaz rám: smink nélkül még a szemetet se...! :D 16 éves korom óta használok szemceruzát, később ezt felváltotta a spirál. nagyon jellegtelen nélküle az arcom, nem tetszem magamnak, kényelmetlenül érezném magam még a legközelebbi ismerőseim közt is, ha smink nélkül kéne köztük megjelennem.
rúzst, szemhéjpúdert szinte sosem használtam, alapozót sátoros ünnepeken max :) de ez az újnak mondható BB krém bejött, anélkül sem teljes már az "öltözékem" :) szóval spirál, BB, és egy kis kőpúder, h ne csillogjon a T-vonalon. meg máshol se :P
irigylem azokat, akiknek smink nélkül is elég hangsúlyos a szemük, és nem kell folyton festegetni magukat. persze, én is megtehetném, h természetes arccal megyek utcára, de az nekem kb egyenlő lenne a meztelenséggel :)
szóval ha körözött bűnöző lennék, elég lenne lemosni a sminket és senki sem ismerne rám :D
Simán kimegyek az utcára smink nélkül, hacsak nincs egy-két komolyabb pattanásom, azokra teszek korrektort.
Egyébként is csak natúr sminket használok (színezett hidratáló, korrektor, szempillaspirál).
Szerencsére szép a bőröm, csak ritkán bukkan fel egy-két gonosz patti. A szemem viszont mindig karikás, hiába alszom ki magam.
A szempilláim dúsak , íveltek és sötétbarnák, de mivel hosszabbat és feketét szeretnék, szempillaspirált használok.
Ami nélkül sosem lépek utcára az az ajakápoló.
Ritkán használok rúzst, szájfényt, szeretem a szám természetes színét.
Évszaktól függetlenül folyton kiszárad a szám, ami telt ajkak esetében még feltűnőbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!