Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen olyan alapozó van, ami...

Milyen olyan alapozó van, ami tényleg eltűnteti a szem alatti karikákat?

Figyelt kérdés
Hogy legalább az ne látszódjon hogy kék. Nagyon zavar, mindíg is táskás volt a szemem, valószínű mert túl vékony vagyok, de nem tudok hízni, ilyen alkat vagyok.
2013. márc. 14. 18:17
 1/6 anonim ***** válasza:

Szem alatti karikákra ne alapozót, hanem korrektort használj.

Az olcsóbb kategóriás termékek közül nekem a Catrice (Rossmannban megtalálod) ecsetes korrektora bizonyult a legjobbnak.

2013. márc. 14. 18:24
 2/6 anonim ***** válasza:
korrektor jobban fed. a legjobb a clinique airbrush concealer nevű korrektora, de elég drága, hasonlóan jó a maybelline-nek a termékei, ezek olcsóbbak.
2013. márc. 14. 19:36
 3/6 anonim ***** válasza:
59%
Korrektor való a szem alatti karikákra, az alapozóknak nincs olyan nagy fedésük.
2013. márc. 14. 20:29
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem az Essence stay all day korrektora jött be szem alá:)
2013. márc. 14. 23:36
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekem is az essence stay all day korrektor vált be!

Emlékszem volt olyan, hogy buli után, másnap reggel ismét fel kellett kelnem időbe, mert dolgom. Egy átbulizott éjszaka után azért nem túl kipihent az ember, ami a szem alatt is látszik bizony, de ez a korrektor nagyon szépen eltüntette a karikákat. :)

2013. márc. 15. 10:05
 6/6 anonim ***** válasza:

Amikor az Essence hab állagú alapozóját használtam, az eltüntette a karikákat, baromi erős fedése van, viszont amúgy meg szárítja az arcomat. Amíg tartott, inkább korrektorként alkalmaztam:)

Minden esetre a korrektor a legjobb, mert annak tényleg az a dolga, hogy elüntesse az arc hibáit.

Egyébként ennek semmi köze a vékonysághoz, ez genetika. Nekem is állandóan ilyen, pedig nem érhet a vékonyság vádja.

2013. márc. 15. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!