Hol kapható ilyen?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem h hol lehet viszonylag olcson ilyen hőre változó, v. világító körömlakkot ? Lehetőleg dm , rossman-be vagy ilyen helyeken. Válaszaitokat előre is köszönöm!!2013. febr. 1. 16:19
1/6 anonim válasza:
az essence-nek van ami uv fényben világít, de azt hallottam róla, hogy az nem sokáig világít, mert mindig kell a fényre kimenni, hogy feltöltődjön vagy mi, de van egy. De van egy másik, amiről azt hallottam, hogy nagyon jó, de azt itthon nem lehet kapni szerintem, viszont itt meg tudod rendelni [link] de pl disco-ban egy sima fehér körömlakk is világít.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi és ilyen hőre változót tudsz ?
2013. febr. 3. 08:07
3/6 Samanta :) válasza:
én is csak az essence-set tudom, és hőre változóról még nem is hallottam, de a mágneses is menő mostanság, meg a repedezős is ami alá ezüstöt tegyél, mert az áltatalában a legjobb mindegyik alá. :)
4/6 A kérdező kommentje:
És a mágnesest lehe kapni az essenc-nél ?
2013. febr. 9. 18:40
5/6 anonim válasza:
Én hőre változó körömlakkot a Vateráról rendeltem:)
6/6 anonim válasza:
Ezen az oldalon lehet kapni 590 Ft-ért egy db-ot csak az a baj h csak kétféle szín van belőle :( de attól még nézd meg hátha teszik. ;) [link]
Remélem tudtam segíteni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!