Arany vagy ezüst?
Az előző topicos is te vagy? :D Miért teszel fel ilyen nehéz kérdéseket?! :D
Szerintem mindkét változat mellett vannak érvek. Nagyon nehéz tanácsot adni úgy, hogy nem látunk téged, vagy nem látjuk a stílusodat. Szerintem az arany nem csicsás, mindenképpen az arany "a" nemesfém, de lehet, hogy az esüst is jól állna. Azért azt hiszem, az arany nem rontana a gyűrű megjelenésén, és rajtad sem. Én az aranyat javaslom. Majd hozzászoksz! :D
Nem csicsás az arany sem, ha nem abban a puccos cigány stílusú. Inkább elegáns, nemes. Személy szerint mindkét nemesfémet szeretem, tlán az ezüstöt jobban, de az arany is jól áll. Az se mindegy, hogy milyen színeid vannak, meleg tónushoz jobban áll az arany, hideghez az ezüst. Vagy hogy egyébként is milyen a stílusod, akár öltözködés terén is.
De, mivel egy ilyen pecsétgyűrűt akár évtizedekig hordhatsz, én az aranyra voksolnék, mert sokkal strapabíróbb. Az ezüst előbb-utóbb elkopik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!