Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Vintage stílushoz ezüst vagy...

Vintage stílushoz ezüst vagy arany színű ékszerek illenek jobban?

Figyelt kérdés
Világos bőrű,zöld szemű,hamvas világosbarna hajú fiatal lánynak.

2013. jan. 24. 19:41
 1/7 anonim ***** válasza:
Arany:)
2013. jan. 24. 20:30
 2/7 anonim ***** válasza:
arany
2013. jan. 24. 20:47
 3/7 anonim válasza:
ezüst
2013. jan. 24. 21:10
 4/7 anonim ***** válasza:
arany
2013. jan. 24. 22:44
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.És megkérdezhetem miért arany?
2013. jan. 24. 23:03
 6/7 anonim ***** válasza:
Mert a vintage stílus az antik, régi holmikat foglalja magában első sorban, az aranynak pedig van egy olyan tulajdonsága, hogy nagggyon hosszú éveken keresztül szép marad, az ezüst pedig kopik. Tudom, miről beszélek, van egy vintage ezüst gyűrűm, de elég erősen látszik rajta, hogy megkopott a mintája, de ettől függetlenül nagyon szeretem.
2013. jan. 25. 07:34
 7/7 anonim ***** válasza:
A vintage-be több korszak dolgai tartozhatnak. Van, ami aranyban néz ki jobban, van, ami ezüstben. Én magamnak biztosan csak ezüstöt vennék, mert nagyon nem áll jól az arany a hideg tónusú fehér bőrömmel, fekete hajammal és szememmel. Ha neked mindegyik jól áll, akkor azt vedd, ami tetszik.
2013. jan. 25. 07:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!