Elfogyott a kontaktlencse folyadék, most sincs semmi folyadék a lencse alatt, csak holnap tudok venni. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
2013. márc. 7. 20:11
2/7 anonim válasza:
Vagy esetleg, amiben eddig volt kiöntötted? Szerintem az is jó, ha abba visszarakod.
3/7 anonim válasza:
Az én kontaktológusom azt mondta, ha ilyen helyzetbe kerülnék, hagyjam inkább a szememben, és aludjak abban. Kevesebbet árt, mintha kiszárad a lencse a folyadék hiánya miatt a tokban.Esetleg ha álmodban felcsúszik a szemhéjad mögé, kimasszírozod onnan reggel.
4/7 anonim válasza:
holnap rakj be egy újat és ennyi
5/7 anonim válasza:
Én nem vagyok kontaktlencsés, de ezzel nem szórakoznék. Vedd fel a tartalék szemüvegedet. A látásod nem játék, már ennyitől is károsodhat a szemed, szerintem ne játssz vele.
6/7 anonim válasza:
ha nem éjszakai lencse, én nem aludnék abban. Az egyik hozzászólónak nem tom milyen kontaktológusa van, de nagy hülyeséget mondott!! Egyik osztálytársam órán bealudt a lencséjében, és már attól bevérzett a szeme. Komolyan. Nem játék!! Akkor inkább vegyél fel egy szemüveget, vagy inkább láss rosszul, minthogy babráld a szemed. Máskor meg gondolj a jövőre, vegyél előre folyadékot.
7/7 anonim válasza:
ez nem kontakológus, hanem kontaktlencse függő
enyémben is lehet aludni 6 órát, pedig sima nappali...ettől függetlenül azért nem aludnék benne 1-2 óránál többet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!