Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Kontaktlencse folyadék váltása?

Kontaktlencse folyadék váltása?

Figyelt kérdés
Bioflex premium lencsét hordok, amihez a hozzávaló folyadékot használom, viszont így negyed évente 12 000 Ft-ban áll meg az egész. Gondolkodom, hogy kipróbálom vagy a Rossman-os vagy a Dm-es folyadékot. Valakinek van már vele valamilyen tapasztalata? Megéri vele egyáltalán kísérletezni?

2013. márc. 7. 16:48
 1/6 anonim ***** válasza:
7 féle folyadékot használtam az évek során, ebből 6 tök ugyanazt tudta, 1 (ReNu) pedig semmire nem volt jó, de az sem okozott gondot igazán. Jelenleg az 1200 ft-os Rossmannosat használom már 1 éve. Semmi gond vele, teszi a dolgát mint bármelyik másik folyadék.
2013. márc. 7. 16:52
 2/6 A kérdező kommentje:
Akkor szerintem ahogy elfogy a jelenlegi átállok a Rossmanosra. Köszönöm a választ!
2013. márc. 7. 18:46
 3/6 anonim ***** válasza:
A kék rossmanos nekem bevált.
2013. márc. 9. 11:34
 4/6 anonim válasza:
Bocsi, hogy így belekérdezek, de ezek a folyadékok csak tárolásra vannak? Mert én az eyeye márkájút használom, de az 3 az 1-ben, tehát tárolásra, tisztításra, meg szemcseppként is használható. Persze ha van olcsóbb, akkor akár én is váltok :)
2013. márc. 9. 18:56
 5/6 A kérdező kommentje:
Szerintem mind ilyen 3in1, legalább is az enyémre azt mondta a szemész, hogy ha kiszáradt a szemem nyugodtan cseppenthetek vele, tisztításra meg alapból használom a tárolás mellett.
2013. márc. 9. 22:49
 6/6 anonim válasza:
Én személyszerint a rossmanosat nem ajánlom,(bár mindenki más) kipróbáltam, és begyulladt a szemem, alig tudtam használni utána lencsét. Ami a dm-ben van például a Super vision purity kiváló minőségű, és semmi gyulladás nemvolt tőle, sem az eyelike-tól. Persze az áruk magasabb, de szerintem pont a szemünk az amivel nem kéne spórolni épp.
2013. máj. 24. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!