12 éves vagyok és szemüveget kell hordanom! A mostani divatszemüvegekről vélemény?
Figyelt kérdés
Nekem nagyon tetszenek...Szerintetek egy 12 évesnek nem gáz(ha jól áll perszee) :) Köszii2013. márc. 7. 19:12
1/12 anonim válasza:
Egy szemüveget lehet hogy nagyon sok évig fogsz még hordani, ha a vastag fekete sztk divatkeretre gondolsz akkor azt pár hónap hordás után tuti nem vennéd fel többé szóval semmi értelme. Rettenetesen gázul néz ki mindenkin. Mindenki emiatt cikizne...
2/12 anonim válasza:
Nem (: nkm is van. És szeretem 13/l
3/12 anonim válasza:
nekem is olyanom van és nagyon szeretem és azt mondják jól áll:)) 13/L
4/12 anonim válasza:
2.vagyok... Elso te honnan veszed h gáz?! Vagyte... Majdnem 1 éve hordom... Ja és ki nem sz*rja le h ki mit gondol. Meg ha beszólnak visszaszólsz és kész. Ja és a kérdésre visszatérva csak annyi h CSAK akkor válassz ilyen szemüveget,ha betudod iktatni a stílusodba.
5/12 anonim válasza:
6/12 anonim válasza:
Olyat vegyél, ami jól áll, meg amiben jól érzed magad. Nekem ez a klasszikus fekete keretes van, kicsit olyasmi, mint ami ma divat, csak kisebb lencsével, én nagyon szeretem, jól is áll, és pont lesz.rom, hogy ki mit mond rá, ugyanis én hordom. Megjegyzem, még senki nem cikizett miatta, ugyanis én nem vagyok gyökerekkel körülvéve, kedves első.
7/12 anonim válasza:
8/12 anonim válasza:
létszives ne vegyél fekete téglalap alakú szemüveget,
ez is divatos, de vannak sokkal szebbek.
9/12 anonim válasza:
A tipikus ray ban szemüveg, amit rengetegen hordanak, sok embernek nem áll jól. Arcformához kell szemüveget, napszemüveget választani, mert nem olcsó mulatság, én nyáron csináltattam egy ray bant, legolcsóbb lencséven 60 volt.
10/12 anonim válasza:
Ezek a szemüvegesek divatosak, de nem mindenkinek állnak jól, egy 12 éves kislányon meg kimondottan nevetségesnek hatna.
Szerintem a legjobb egy vékony keretes, nem túl karakteres szemüveg, mert az sosem megy ki a divatból, és jól áll az arcformához. Klasszikus, nem tereli el a figyelmet az ember arcáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!